Lifestyle|26.07.2022 12:10

Gwyneth Paltrow: Η ηθοποιός εξηγεί το μήνυμα πίσω από τα κεριά «με άρωμα αιδοίου»

Newsroom

Την Κυριακή, η 49χρονη Gwyneth Paltrow, μίλησε στο TODAY για τη στροφή της καριέρας της από βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό σε διευθύνουσα σύμβουλο της Goop, της μάρκας lifestyle που ξεκίνησε ως newsletter το 2008.

Aνάμεσα στα πιο γνωστά προϊόντα της Goop περιλαμβάνεται ένα κερί των 75 δολαρίων με την ονομασία «This Smells Like My Vagina». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, το κερί παρασκευάζεται με γεράνι, εσπεριδοειδές περγαμόντο και «από κέδρο, ρόδο της Δαμασκού και σπόρους μολόχας», ενώ διαθέτει ένα «ιδιαίτερο» όνομα που έκανε την Paltrow να ρώτήσει στην εκπομπή αν επιτρέπεται να πει τον τίτλο του στην τηλεόραση.

«Αυτό το κερί είναι πραγματικά σαν μια πρόκληση για να πούμε: "Είναι καταπληκτικό να είσαι γυναίκα με κάθε τρόπο. Είναι καταπληκτικό να έχεις αυτή τη δύναμη και σου αξίζει να έχεις αυτό το δικαίωμα"», δήλωσε η Paltrow στον Willie Geist του TODAY σχολιάζοντας το προϊόν.

 

Καθώς η Paltrow ασχολείται όλο και περισσότερο με το Goop - ανέλαβε τον ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου της εταιρείας το 2016 - έχει απομακρυνθεί σχεδόν εντελώς από την υποκριτική. Η Paltrow, η οποία κέρδισε Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία «Shakespeare in Love» το 1998, έχει να εμφανιστεί σε ταινία μεγάλου μήκους από το «Avengers: Endgame» το 2019.

Η Paltrow είπε στη συνέντευξή της στο TODAY ότι ήταν περίπου την εποχή που κέρδισε το Όσκαρ που η δημοσιότητα μετατράπηκε από το «οι άνθρωποι είναι κάπως περίεργοι για σένα ή θέλουν να σε ανακαλύπτουν ή να σε υποστηρίζουν, στο να ανατρέπονται όλα αυτά και οι άνθρωποι να θέλουν πραγματικά να σε καταστρέψουν και να το ευχαριστιούνται». «Το οποίο καταλήγει να είναι ένα πραγματικά καλό μάθημα για να ξέρεις ποιος είσαι», πρόσθεσε η Paltrow. «Να αγαπάς τους ανθρώπους που αγαπάς. Να είσαι απόλυτα ακέραιος. Και να μη σε νοιάζουν όλοι οι άλλοι».

 

Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε στη σειρά «The Politician» του Netflix το 2020, την οποία δημιούργησε ο σύζυγός της Brad Falchuk, και σχολίασε στη συνέντευξη ότι «ποτέ δεν ένιωσε απολύτως άνετα να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας σε αυτόν τον βαθμό» και πιθανότατα θα έπαιζε στην οθόνη μόνο αν ο Falchuk τής ζητούσε να παίξει έναν ρόλο σε κάποιο από τα έργα του.

«Πραγματικά δεν μου λείπουν όλα αυτά. Νομίζω ότι είμαι τόσο τυχερή που κατάφερα να το κάνω, και είμαι σίγουρη ότι θα το κάνω ξανά κάποια στιγμή», είπε για την καριέρα της ως ηθοποιός. «Η ομάδα πάντα προσπαθεί να με πείσει να κάνω μια ταινία, αλλά πραγματικά αγαπώ αυτό που κάνω, πόσο άμεσο είναι και πώς είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα προϊόν από το πουθενά, στο οποίο πιστεύουμε τόσο πολύ».

 

Οι σκέψεις για το θέατρο και η μετάβαση στον επιχειρηματικό κόσμο

Ανέφερε επίσης ότι θα την ενδιέφερε να εμφανιστεί στη σκηνή μελλοντικά σε έναν υποκριτικό ρόλο, προκειμένου να εκπληρώσει μια υπόσχεση προς τη μητέρα της, την ηθοποιό Blythe Danner. «Υποσχέθηκα στη μητέρα μου κάποια στιγμή ότι πριν πεθάνω, θα κάνω ένα θεατρικό έργο, οπότε θα τηρήσω αυτή την υπόσχεση», εξήγησε.

Η απομάκρυνση της Paltrow από την υποκριτική είχε ξεκινήσει από το 2019, όταν εξέφρασε παρόμοια συναισθήματα σχετικά με τη μετάβαση από την υποκριτική στις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον Harry Kargman, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Kargo, για ένα πάνελ στο Advertising Week New York.

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι τόσο παθιασμένη με αυτό πια.... Είχα πολλή καλή τύχη και πολλή σκληρή δουλειά, η οποία οδήγησε σε μια πολύ καλή κινηματογραφική καριέρα.... Σε ένα συγκεκριμένο σημείο ένιωσα ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω ... έτσι έκανα μια μικρή στροφή», είπε την εποχή της δημιουργίας του Goop.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γκουίνεθ Πάλτροουειδήσεις τώρακεριάηθοποιός