Νίκος Οικονομόπουλος: «Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, πειράζει; Σε όποιον αρέσει»
NewsroomΚαλεσμένος στο #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1 στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα, ενώ μεγάλο μέρος της συζήτησης μονοπώλησε το κεφάλαιο θρησκεία, καθώς ο λαϊκός καλλιτέχνης έχει αναφερθεί αρκετές φορές δημοσίως ό,τι πιστεύει βαθιά στον Θεό και είναι Χριστιανός Ορθόδοξος από βαθιά πεποίθηση.
«Δεν θα μιλήσω για τα πιστεύω μου; Είμαι ένας που ζω σε μια δημοκρατική χώρα πιστεύω και μπορώ να μιλάω για το οτιδήποτε. Η πίστη του καθενός είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Πολλές φορές λένε ότι το λέω για να γίνω αρεστός. Έχω την ανάγκη να γίνω αρεστός σε κάποιον επειδή πιστεύω; Πόσοι άνθρωποι δεν πιστεύουν; Είπα εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν πιστεύετε είστε κακοί; Είναι δυνατόν; Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τον κόσμο; Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω για τον εαυτό μου» δήλωσε, αρχικά, ο τραγουδιστής.
Και συνέχισε: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, το λέω συνέχεια και το λέω με πολλή αγάπη γιατί το νιώθω. Δεν θα σταματήσω να το λέω και να δείχνω τη χαρά μου γι’ αυτό το πράγμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Ναι, είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, πειράζει; Σε όποιον αρέσει. Το θέμα είναι να μην κάνει κακό σε άλλους».
- Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας μητροκτονίας στο Ξηροχώρι: Οι απειλές του δράστη προς τη μητέρα και τον αδερφό του - «Το κράτος απέτυχε»
- Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Επιδότηση έως και 9.500 ευρώ - Κίνητρα και δικαιούχοι
- Σκληρό ροκ από ΠΑΣΟΚ μετά τη μήνυση Ανδρουλάκη για απόπειρα παρακολούθησης: Ζητεί την κλήση στη Βουλή του διοικητή της ΕΥΠ
- Αίγυπτος: Δικαστής ζητά να κρεμαστεί σε ζωντανή μετάδοση δολοφόνος φοιτήτριας που αρνήθηκε πρόταση γάμου
- Στη φυλακή ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα» - Τι υποστήριξε στη μαραθώνια απολογία του
- Αποκάλυψη στο OPEN για Τέμπη - «Ο γιος μου έχει επίσημα δηλωμένες δύο διαφορετικές αιτίες θανάτου»
- «Τύμπανα πολέμου» πάνω από το Ιράν: Πώς Τραμπ και Νετανιάχου στρώνουν το έδαφος για επίθεση
- Σκουπίδια από τον Καναδά της δεκαετίας του 1960 ξεβράζονται σε ακτές της Σκωτίας - Το παράξενο φαινόμενο