Lifestyle|15.02.2019 10:43

Τα ζώδια της Παρασκευής (15/2)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο των ∆ιδύµων βοηθά να επικοινωνήσεις µε ιδιαίτερη άνεση µε αυτούς που επιθυµείς! Το απόγευµα το πέρασµα της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου αλλάζει τη διάθεσή σου και θες το σπίτι σου για να ξεκουραστείς! Το εξάγωνό της µε τον Αρη στον Ταύρο δείχνει πως διευθετείς µε επιτυχία οικονοµικό σου ζήτηµα.

Ταύρος

Αφιέρωσε χρόνο για να ξεµπερδέψεις µε δουλειές µε δηµόσιους φορείς καθώς η Σελήνη στους Διδύµους βοηθάει σε αυτό. Το απόγευµα το πέρασµά της στο ζώδιο του Καρκίνου διευκολύνει το να έρθεις κοντά µε ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Το εξάγωνό της µε τον Αρη στο ζώδιό σου δείχνει ενέργεια για δηµόσι ες σχέσεις!

Δίδυµοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δείχνει πως είναι η κατάλληλη στιγµή να βγεις µπροστά διεκδικώντας κάτι που θέλεις, πάντα όµως µε τον κατάλληλο τρόπο. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο δηµιουργώντας ανησυχίες σχετικά µε τα οικονοµικά. Το εξάγωνό της µε τον Αρη στον Ταύρο βοηθάει να διευθετήσεις τις εκκρεµότητές σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους ενισχύει την καχυποψία και δεν µοιράζεσαι ούτε µε ανθρώπους εµπιστοσύνης ό,τι σε απασχολεί. Το απόγευµα το πέρασµα της Σελήνης στο ζώδιό σου σε επαναφέρει στην ενεργό δράση. Το εξάγωνό της µε τον Αρη από τον Ταύρο δείχνει συναντήσεις µε κοντινούς σου ανθρώπους που βοηθούν σε ό,τι χρειάζεσαι.

Λέων

Η ηµέρα ξεκινάει µε συνάντηση µε έναν φίλο καθώς η Σελήνη στους Διδύµους δεν σε αφήνει χωρίς κόσµο. Το απόγευµα περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας εσωστρέφεια και αποµακρύνεσαι από την πολυκοσµία. Το εξάγωνό της µε τον Αρη στον Ταύρο δείχνει οριστική διευθέτηση επαγγελµατικού σου ζητήµατος.

Παρθένος

Σε απασχολούν τα επαγγελµατικά και η Σελήνη στους ∆ιδύµους δεν αφήνει να τα ξεχάσεις αν και το θέλεις. ∆ιευθέτησέ τα. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και µε φιλικό τηλεφώνηµα ξεσηκώνεσαι να κάνετε κάτι µαζί. Το εξάγωνό της µε τον Αρη από τον Ταύρο δείχνει πως ίσως κανονίσετε µια εκδροµή!

Ζυγός

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους βοηθά να περάσεις καλά σε ό,τι κάνεις καθώς µπορείς να επιλέξεις σωστή παρέα! Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο δείχνοντας πως τα επαγγελµατικά δεν αφήνουν να κάνεις ό,τι είχες κατά νου. Το εξάγωνό της µε τον Αρη από τον Ταύρο κρατάει την ενέργειά σου σε υψηλά επίπεδα.

Σκορπιός

Δεν έχεις όρεξη ως συνήθως, καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους εστιάζει στις σκέψεις. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και βρίσκεις διάθεση να δεις κόσµο! Το εξάγωνό της µε τον Αρη στον Ταύρο δείχνει πως συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου παίζει καθοριστικό ρόλο να ξαναγυρίσει η καλή σου διάθεση!

Τοξότης

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους τονίζει τη σηµασία των αγαπηµένων σου στις αποφάσεις σου. Τους συµβουλεύεσαι, όµως έχεις την ευθύνη των αποφάσεων. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και θες να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου µένοντας µόνος/η. Το εξάγωνό της µε τον Αρη από τον Ταύρο βοηθάει στα εργασιακά.

Αιγόκερως

Σκέφτεσαι υποχρεώσεις και δύσκολα ασχολείσαι µε τίποτε άλλο. Η Σελήνη στους ∆ιδύµους βάζει µπροστά τα καθηµερινά ζητήµατα. Το απόγευµα περνάει στο Καρκίνο στρέφοντας το ενδιαφέρον σε αυτούς που είναι ψηλά στην καρδιά σου! Το εξάγωνό της µε τον Αρη από τον Ταύρο σε δραστηριοποιεί να κανονίσετε µια συνάντηση.

Υδροχόος

Πρέπει να εκµεταλλευτείς τη Σελήνη στους ∆ιδύµους, καθώς όσες δουλειές κι αν έχεις σου χαρίζει διαλείµµατα από τις υποχρεώσεις σου! Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο φέρνοντας αγγαρείες και υποχρεώσεις ρουτίνας. Το εξάγωνό της µε τον Αρη στον Ταύρο ενισχύσει την ενέργειά σου!

Ιχθύες

∆εν θες να βγεις από το σπίτι καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους σε κάνει αρκετά εσωστρεφή. Το απόγευµα περνάει στον Καρκίνο και η διάθεσή σου αλλάζει προς το καλύτερο. Το εξάγωνό της µε τον Αρη από τον Ταύρο δείχνει πως η συναναστροφή σου µε κόσµο βοηθάει να περάσεις όµορφο απόγευµα και πιο όµορφο βράδυ!

ζώδια