Lifestyle|29.07.2022 20:56

«Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις» - Η «συγγνώμη» του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ για το χαστούκι

Newsroom

Συγγνώμη ζήτησε ο Γουίλ Σμιθ από τον Κρις Ροκ για το χαστούκι στη σκηνή των Όσκαρ τον περασμένο Μάρτιο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο κωμικός δεν τον έχει συγχωρέσει. Ο Γουίλ Σμιθ, που χτύπησε τον Κρις Ροκ, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου εξήγησε ότι ήταν «θολωμένος» καθ ‘ όλη τη διάρκεια της τελετής απονομής, και γι’ αυτό δεν ζήτησε συγγνώμη μέχρι στιγμής.

«Προσπάθησα να μιλήσω στον Κρις και το μήνυμα του ήταν είναι ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσει όταν είναι, θα απλώσει το χέρι του. Θα σου πω λοιπόν, Κρις, ότι σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις», αναφέρει στο βίντεο.

«Δε συνειδητοποίησα πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν»

Στη συνέχεια, ζητάει συγγνώμη και από τη μητέρα και την οικογένεια του ηθοποιού. «Απλώς δε συνειδητοποίησα πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν εκείνη τη στιγμή, οπότε θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη μητέρα του Κρις. Θέλω να απολογηθώ», σημειώνει και αναφέρει ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για το χαστούκι, το οποίο δεν τού ζήτησε η σύζυγός του, Τζέιντα.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΌσκαρΓουίλ Σμιθειδήσεις τώραχαστούκι