Lifestyle|15.02.2019 19:38

Έμα Στόουν: Η φοβερή φωτογράφηση από τον Γιώργο Λάνθιμο (pics)

Άντα Δαλιάκα

Ένα φωτεινό χειµωνιάτικο απόγευµα η Φίλις βγαίνει στον κήπο της προσπαθώντας να ελέγξει τα 15 σκυλιά της. «Tα µωρά µου…» αναφωνεί αγαπησιάρικα καθώς εκείνα την τραβούν προς κάθε κατεύθυνση. «Λατρεύω όλα µου τα µωρά, ακόµα και όταν είναι διαβολάκια» λέει ενώ φιλάει ένα από αυτά. «Και τώρα, µικρά µου, ας πάµε έναν περίπατο»...

Ποια είναι η Φίλις; Είναι πλούσια κυρία καλιφορνέζικου προαστίου την οποία ενσαρκώνει µε αφοσίωση η Έµα Στόουν στη φωτογράφηση που φιλοξενεί το περιοδικό «W» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λάνθιµου! Ο σκηνοθέτης της υποψήφιας για 10 Όσκαρ «Ευνοούµενης» εξηγεί πως είχε κατ’ αρχήν υπόψη του για κεντρική ηρωίδα µια γυναίκα που αγαπά τα λούτρινα ζωάκια, αλλά έπειτα από συζήτηση µε την πρωταγωνίστριά του, η οποία αγαπάει τους σκύλους, κατέληξε στα 15 σκυλιά που έχει στη βίλα της.

T

Το ρεπορτάζ του «W» από το making of της φωτογράφησης, στην οποία παίρνει µέρος και ο Έλληνας σκηνοθέτης, περιγράφει τον Λάνθιµο ως «ψηλό άντρα µε αφηρηµένο και ανεξιχνίαστο βλέµµα». «Στη συζήτηση ο Λάνθιµος, που είναι 45, είναι θερµός και προσιτός, αλλά όχι εκ φύσεως οµιλητικός. Οι περισσότεροι σκηνοθέτες είναι φλύαροι, υποστηρίζοντας µε σφοδρότητα την κοσµοθεωρία τους, όµως αυτός είναι από ντροπαλός έως και κρυπτικός» εξηγεί η δηµοσιογράφος Λιν Χίρσµπεργκ.

T

Το ρεπορτάζ τιτλοφορείται «Emma Stone Stars as a Suburban Dog Lady, Directed by Yorgos Lanthimos» και έχει υπέροχες φωτογραφίες µε τη Στόουν σε «λανθιµικές» πόζες εντός και εκτός της βίλας της, σε διάφορα δωµάτια (από την κρεβατοκάµαρα έως το σαλόνι και το µπάνιο, πάντα τριγυρισµένη από τα σκυλάκια της) ντυµένη µε την υπογραφή σπουδαίων σχεδιαστών (φορώντας δηµιουργίες Louis Vuitton, Chloé, Valentino, Michael Kors και Stella McCartney).

Στη σκηνή που η Στόουν (υποψήφια για Οσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για την «Ευνοούµενη») ετοιµάζεται να φωτογραφηθεί ί καθώς γυµνάζεται µε τους σκύλους της, ο Λάνθιµος σκηνοθετεί τονίζοντας το «αστείο» του θέµατος. «Με τη λέξη “αστείο” περιγράφει το µοναδικό, το ενδιαφέρον, το προκλητικό» σηµειώνεται στο άρθρο. Ακόµα και τα αξιολάτρευτα κουτάβια της φωτογράφησης δεν είχαν την απαραίτητη… φυσικότητα. «Τα σκυλιά είναι λίγο κουρασµένα τώρα» σχολιάζει ο Λάνθιµος, βλέποντας το ένα πάνω στον ηλεκτρικό διάδροµο. «Και αυτό είναι καλό, ακόµα και στο σουρεαλιστικό πρέπει να βρούµε το πραγµατικό».

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Γιώργος ΛάνθιμοςΈμα Στόουν