Lifestyle|16.08.2022 01:30

Στη Disneyland για τα γενέθλιά της η Μπλέικ Λάιβλι

Newsroom

Τους εορτασμούς των 34ων γενεθλίων της ξεκίνησε η Μπλέικ Λάιβλι στο «πιο χαρούμενο μέρος του κόσμου».

Η ηθοποιός, που έχει γενέθλια στις 25 Αυγούστου, μοιράστηκε την Κυριακή μία ανάρτηση στο Instagram με στιγμιότυπα από την εκδρομή της στην Disneyland στην Καλιφόρνια το Σαββατοκύριακο. Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl απόλαυσε το θεματικό πάρκο με την ετεροθαλή αδελφή της, Ρόμπιν.

Οι πόζες με τους ήρωες της Disney

Οι δύο τους έβγαλαν  selfies μπροστά από το κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης, λίγο πριν η Μπλέικ κάνει ό,τι μπορούσε για να «κλέψει τη δόξα» της πριγκίπισσας Τζάσμιν. Φορώντας ένα loose, μαύρο φόρεμα και sneakers στο ίδιο χρώμα η Λάιβλι πόζαρε μπροστά την πριγκίπισσα της Disney φορώντας ένα καπέλο του μπέιζμπολ με τον Μίκυ Μάους. Η Λάιβλι φωτογραφήθηκε, επίσης με την Τζέσι από το Toy Story, ενώ απόλαυσε ένα γλυκό σνακ με τον Winnie the Pooh. «Βρείτε μου ένα πιο χαρούμενο μέρος στη γη για να ξεκινήσω νωρίς τους εορτασμούς των γενεθλίων μου. Θα περιμένω», έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της. 

Πουθενά στις φωτογραφίες από την εκδρομή δε διακρίνεται ο σύζυγος της Λάιβλι, Ράιαν Ρέινολντς, ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι, οι εορτασμοί για τα γενέθλια της σταρ θα έχουν και συνέχεια. 

 

γενέθλιαειδήσεις τώραDisneylandΜπλέικ Λάιβλι