Lifestyle|16.08.2022 02:30

Αντέλ: Μιλάει για τον σύντροφό της - «Δεν έχω ξαναερωτευτεί έτσι. Έχω εμμονή μαζί του»

Newsroom

Για τον σύντροφό της, Ριτς Πολ, μίλησε στο περιοδικό Elle η Αντέλ. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι όνειρό της είναι να γίνει «νοικοκυρά» ενώ, στα σχέδιά της, είναι ο γάμος και τα παιδιά. 

Η διάσημη βρετανίδα αυτή την περίοδο επικεντρώνεται στις πολυαναμενόμενες  συναυλίες της στο Λας Βέγκας. Όπως δήλωσε, είναι «πιο ευτυχισμένη από ποτέ» με τον 40χρονο νέο αγαπημένο της, που είναι μάνατζερ των σπορ. 

«Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά»

«Δεν έχω ξαναερωτευτεί έτσι. Έχω εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά», είπε η ίδια, που φωτογραφήθηκε για το τεύχος Οκτωβρίου 2022 της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού. Η Αντέλ παραδέχτηκε επίσης ότι ένιωσε «αμηχανία» απέναντι στην ακύρωση των συναυλιών της στο Βέγκας, χαρακτηρίζοντάς την «τη χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου μακράν».  Η σταρ και ο πολυεκατομμυριούχος ατζέντης γνωρίστηκαν πριν από μερικά χρόνια σε ένα πάρτι ενώ δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 2021.

Στο παρελθόν, η Αντέλ υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία Σάιμον Κονέτσκι, με τον οποίο και απέκτησαν τον εννιάχρονο σήμερα Άντζελο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 και χώρισε την ίδια χρονιά. 

Αντέλσύντροφοςειδήσεις τώρα