Lifestyle|17.08.2022 11:28

Ο Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί νέα ταινία και η πρόταση 9 εκατ. δολαρίων για να παίξει η Άμπερ Χερντ σε πορνό

Newsroom

Ο Τζόνι Ντεπ έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο πριν από 25 χρόνια, όταν σκηνοθέτησε τον εαυτό του και τον Μάρλον Μπράντο στην ταινία «The Brave» του 1997, η οποία δεν τα πήγε και τόσο καλά, ενώ αν και συμμετείχε στο φεστιβάλ των Καννών δεν κατάφερε να μπει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Τώρα, ο Ντεπ επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για την ταινία «Μοντιλιάνι», η οποία θα είναι ένα αφιέρωμα στη ζωή του διάσημου Ιταλού ζωγράφου Αμαντέο Μοντιλιάνι, με συμπαραγωγούς τον Αλ Πατσίνο και τον Μπάρι Ναβίντι.

Βασισμένη στο έργο του Ντάνι Μακιντάιρ και προσαρμοσμένη για τον κινηματογράφο από τους Τζέρζι και Μάρι Κρομολόφσκι, η ταινία θ' αφηγηθεί την ιστορία του ζωγράφου και γλύπτη στο Παρίσι το 1916. Νιώθοντας ο ίδιος αποτυχημένος, η ταινία θα επικεντρωθεί σε ένα 48ώρο της ζωής του καλλιτέχνη, το οποίο θα του αλλάξει τη ζωή και θα τον καθιερώσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα ως έναν από τους μεγαλύτερους ζωγράφους.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» η παραγωγή της ταινίας εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει στην Ευρώπη την άνοιξη του 2023, ενώ ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των ηθοποιών που θα παίξουν σ' αυτήν. Ο Τζόνι Ντεπ δήλωσε ότι είναι τιμή γι' αυτόν να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του Μοντιλιάνι. «Ήταν μια ζωή με μεγάλες δυσκολίες, αλλά τελικά θριάμβευσε - μια παγκόσμια ανθρώπινη ιστορία με την οποία όλοι οι θεατές μπορούν να ταυτιστούν» πρόσθεσε.

Η Άμπερ Χερντ προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα που χρωστάει στον Τζόνι Ντεπ

«Το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων», είπε περιχαρής ο Τζόνι Ντεπ μετά την ανακοίνωση της απόφασης και πρόσθεσε στα λατινικά: «Η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ» έπειτα από τα 15 εκατομμύρια δολάρια που του επιδίκασε ως αποζημίωση το δικαστήριο σε αντίθεση με μόλις δύο εκατομμύρια που επιδίκασε στην πρώην σύζυγό του, η οποία είχε απαντήσει με δική της αγωγή.

«Ελπίζω ότι η αναζήτησή μου για να ειπωθεί η αλήθεια θα έχει βοηθήσει και άλλους, άνδρες και γυναίκες, που έχουν βρεθεί στην ίδια κατάσταση και όσους τους υποστηρίζουν, να μην παραιτούνται ποτέ», σχολίασε ο ηθοποιός. Για πάνω από έξι εβδομάδες το δικαστήριο στο Φέρφαξ άκουσε σοκαριστικές λεπτομέρειες σχετικά με τον θυελλώδη γάμο του ζευγαριού και το ατυχές τέλος του.

Σύμφωνα με το BBC, από δημοσκοπήσεις προκύπτει ότι πολλοί Αμερικανοί ενδιαφέρονταν περισσότερο για το δικαστικό δράμα απ΄ό,τι για τον πόλεμο στην Ουκρανία ή για το ενδεχόμενο μιας ιστορικής απόφασης για τις αμβλώσεις από το αμερικανικό Ανώτατο Δικαστήριο. Η κάλυψη της δίκης, η οποία μεταδιδόταν «ζωντανά» από την τηλεόραση, σημείωσε δισεκατομμύρια θεάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην πολύκροτη δίκη κατέθεσαν ατζέντηδες του Χόλιγουντ, λογιστές και δικηγόροι, οι οποίοι κλήθηκαν να αξιολογήσουν αν ο Ντεπ και η Χερντ ζημίωσαν ο ένας την καριέρα του άλλου.

Οι ένορκοι άκουσαν από την πλευρά του Ντεπ ότι εκείνος έχασε 22,5 εκατομμύρια δολάρια για την έκτη συνέχεια της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» εξαιτίας των ισχυρισμών της Χερντ για κακοποίηση. Αλλά η νομική ομάδα της Χερντ παρουσίασε μάρτυρες, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι το άστρο του Ντεπ είχε αρχίσει ήδη να δύει εξαιτίας της «αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς» του που περιλάμβανε κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ. «Ο,τι ζημιά έγινε, έγινε και από εδώ και πέρα πιθανόν να ξεκινήσει μια διαδικασία επιστροφής σε κάποιου είδους κανονικότητα» είπε ένας παραγωγός του Χόλιγουντ, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ντεπ στο παρελθόν και ζήτησε να μην κατονομαστεί.

«Αλλά δεν θεωρώ ότι θα υπογράφει συμβόλαια με μεγάλα, πολύ μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο όταν διακυβεύονται τόσο πολλά. Αν εκτοξεύει μπουκάλια και παίρνει ναρκωτικά και αργεί, δεν πρόκειται να ανεχθούν καθυστερήσεις που κοστίζουν τεράστια ποσά για κάποιον ο οποίος πια δεν είναι λαμπρό αστέρι» σχολίασε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ιδιαίτερα τα μεγάλα στούντιο θα μπορούσαν ν' αντιμετωπίσουν δυσκολίες στο να εξασφαλίσουν ακριβές παραγωγές στις οποίες θα εμφανιζόταν ο Τζόνι Ντεπ. «Είναι πολύ παρακινδυνευμένο να βάλεις τώρα έναν τέτοιο τύπο σε ένα franchise δισεκατομμυρίων δολαρίων» είπε.

Με τον ίδιο τρόπο, ενώ οι ένορκοι και η κοινή γνώμη όπως αποτυπώνεται μέσα από τα social media έχουν μετακινηθεί προς το μέρος του Ντεπ, όπως φάνηκε από την δίκη, αυτό δεν εγγυάται ότι η απήχηση που θα έχει στο box office θα επανέλθει, κυρίως μεταξύ των γυναικών. «Αυτά που είπε ήταν άθλια», λέει ο παραγωγός αναφερόμενος στα γραπτά μηνύματα που παρουσιάστηκαν κατά την έναρξη της δίκης στα οποία ο Ντεπ χαρακτήριζε την Χερντ «χαζή αγελάδα» και μιλούσε για το «πτώμα της σε σήψη».

Στην αυστραλιανή εκπομπή «Pop Topic», αναφέρθηκε ότι η Χερντ προσεγγίστηκε για μια συμφωνία αξίας εννέα εκατομμυρίων δολαρίων για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με τίτλο «High Voltage». «Είμαστε σε επαφή με μια ομάδα εταιρειών παραγωγής ταινιών για ενήλικες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κυρία Χερντ ένα συμβόλαιο για να παίξει σε μια παραγωγή ψυχαγωγίας ενηλίκων» δήλωσε η Βερόνικα Μαντάριαν, πρόεδρος του πρακτορείου.

Αν και η Χερντ δεν έχει ακόμα σχολιάσει κάτι, σχετικά με την είδηση, αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, καθώς χρειάζεται να συγκεντρώσει το ποσό που πρέπει να δώσει στον πρώην άντρα της. Σχεδόν δύο μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η ηθοποιός πούλησε το αγαπημένο της σπίτι στην έρημο της Καλιφόρνια, για να ξεπληρώσει το χρέος. Τα αρχεία ακινήτων δείχνουν ότι στις 18 Ιουλίου έγινε διαπραγμάτευση του σπιτιού για 1,05 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο η Χερντ καλείται να πληρώσει στον Ντεπ το ποσό των 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων, συνεπώς πρέπει να βρει άμεσα και το υπόλοιπο ποσό.

Η δίκη εναντίον της Άμπερ Χερντ μεταφέρεται στη μικρή οθόνη

Σύμφωνα με άρθρο της Marca, η ιστορία της δίκης του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερντ θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη από την τηλεοπτική σειρά «Law & Order». Η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει. Το επεισόδιο θα παρουσιάσει τις δύο αντίπαλες πλευρές στο δικαστήριο, με χαρακτήρες που στη μυθοπλασία θα φέρουν τα ονόματα Όστιν και Κέλσι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

δίκηΧόλιγουντΑμπερ Χερντπορνόειδήσεις τώραΤζόνι Ντεπ