Lifestyle|18.08.2022 10:14

Anne Heche: Η ιατροδικαστική έρευνα αποκάλυψε τα αίτια θανάτου της ηθοποιού

Newsroom

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση της Κομητείας του Λος Άντζελες, η Αν Χες (Anne Heche) πέθανε από εισπνοή καπνού και εγκαύματα. Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει νωρίτερα ότι η ηθοποιός «δεν αναμενόταν να επιζήσει», έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ύστερα από τροχαίο, κατά το οποίο το όχημα που οδηγούσε τυλίχτηκε στις φλόγες.

Το αυτοκίνητο της Χες προσέκρουσε σ' ένα διώροφο σπίτι στη συνοικία Μαρ Βίστα στις 5 Αυγούστου, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές καταστροφές στο κτίριο και να εκδηλωθεί φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η ηθοποιός κάηκε σε πολλά μέρη του σώματός της από τη σύγκρουση, ενώ οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να την ανασύρουν από το αυτοκίνητο που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Η 53χρονη κηρύχθηκε επίσημα νεκρή στην πολιτεία της Καλιφόρνια στις 12 Αυγούστου, αν και η καρδιά της συνέχισε να χτυπά μέχρι την Κυριακή 14 Αυγούστου, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των οργάνων της, τα οποία δωρίστηκαν, όπως επιθυμούσε η ίδια. Ο τρόπος του θανάτου της κρίθηκε ως δυστύχημα και όπως σημειώνει η έκθεση, η ηθοποιός «υπέστη ένα κάταγμα στέρνου από αμβλύ τραύμα», που ήταν επίσης μία σοβαρή συνθήκη για την υγεία της μετά από το τροχαίο. 

Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του γιου της

Μ' ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτισε τη μητέρα του, ο πρωτότοκος γιος της, Χόμερ Λαφούν, λίγες ώρες μετά το θάνατό της. «Ο αδελφός μου Άτλας κι εγώ χάσαμε τη μητέρα μας. Μετά από έξι μέρες σχεδόν απίστευτων συναισθηματικών εναλλαγών, μου έμεινε μια βαθειά, ανείπωτη θλίψη. Ελπίζω η μητέρα μου να απελευθερώθηκε από τους πόνους και να άρχισε να εξερευνά την αιώνια ελευθερία της, όπως θέλω να φαντάζομαι». 

Η Αν Χες, μητέρα δύο παιδιών, είχε γίνει γνωστή για τη συμμετοχή της στο «Έξι Μέρες και Επτά Νύχτες» το 1998 και το «Donnie Brasco» το 1997. Είχε εμφανιστεί, επίσης, σε τηλεοπτικές σειρές καθώς και στο παιχνίδι «Dancing with the Stars» που στις ΗΠΑ ονομάζεται «Strictly Come Dancing». «Σήμερα είναι μια στενάχωρη ημέρα», έγραψε η Έλεν Ντε Τζενέρις στα social media και έστειλε την αγάπη της, στην οικογένεια της πρώην συντρόφου της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

θάνατοςιατροδικαστική εξέτασηΈλεν ντε Τζενέριςηθοποιόςειδήσεις τώρα