Lifestyle|25.08.2022 09:44

Ανθή Σαλαγκούδη για τη διάρρηξη στο σπίτι της: «Ήταν αρκετά τραυματική εμπειρία»

Newsroom

Θύμα διαρρηκτών έπεσε η πρώην παίκτρια του «Survivor» και δημοσιογράφος, Ανθή Σαλαγκούδη, που διαμένει στο Χαλάνδρι. Άγνωστοι δράστες άρπαξαν τη λεία από το διαμέρισμά της και έγιναν «καπνός»

Ειδικότερα, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο διαμέρισμα της 38χρονης, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Από εκεί αφαίρεσαν κοσμήματα, τσάντες και χρηματικό ποσό, το ύψος του οποίου δεν είναι γνωστό προς το παρόν.

Μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως θα μιλήσει γι' αυτό το θέμα όταν θα είναι έτοιμη και θα έχουν τελειώσει όλα τα διαδικαστικά. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αλλά θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες.

Επίσης, καταλαβαίνω συναδελφικά το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αλλά επειδή δεν έχει τελειώσει καν το δικαστικό κομμάτι για τη διάρρηξη και επειδή η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και σοκαριστική, δεν θα ήθελα να μοιραστώ κάτι τη δεδομένη στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι» έγραψε η Ανθή Σαλαγκούδη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

διάρρηξηΑνθη ΣαλαγκούδηΧαλάνδριειδήσεις τώραSurvivorδημοσιογράφος