Lifestyle|17.02.2019 12:22

Μουρούτσος - Περράκη: Στα δικαστήρια για το διαζύγιό τους (vid)

Newsroom

Ενώπιον των δικαστηρίων θα βρεθούν, ο Μιχάλης Μουρούτσος και η πρώην σύζυγος του Αναστασία Περράκη

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», οι πρώην σύζυγοι έχουν δώσει δικαστικό ραντεβού μέσα στον επόμενο μήνα, καθώς πρόκειται να εκδικαστεί η υπόθεση του διαζυγίου τους, υπόθεση η οποία μπαίνει στην τελική ευθεία, μετά και την αγωγή που είχε καταθέσει ο Μιχάλης Μουρούτσος εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρα της κόρης του που ζητούσε την οριστική λύση του γάμου τους.

Το πρώην ζευγάρι απέκτησε την κόρη του, Έλενα, το 2009, παντρεύτηκε και έκανε τη βάφτιση το 2010, ενώ οι δρόμοι τους χώρισαν το 2013. Όλα αυτά τα χρόνια η υπόθεση του διαζυγίου πάγωσε, αφού δεν μπορούσε να βρεθεί συμβιβαστική λύση μεταξύ τους, ώστε να βγει συναινετικό διαζύγιο. 

Στόχος, ωστόσο, και των δύο είναι το καλό της κόρης τους. Όπως συνηθίζουν να λένε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός τους, πάνω από όλα είναι γονείς και θέλουν το παιδί τους να έχει μια χαρούμενη ζωή, ακόμα κι αν έχουν χωρίσει.

Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2017, η Αναστασία Περράκη είχε δηλώσει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα: «Έχει γνωρίσει η Λάουρα την Έλενα. Απ’ ό,τι μου έχει πει η μικρή, νομίζω ότι έχουν καλές σχέσεις. Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά. Μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορά συμπεριφορές, οι οποίες με έχουν ενοχλήσει. Το έχουμε συζητήσει με τον Μιχάλη, αλλά θεωρεί ότι της το λέει συμβουλευτικά. Υπάρχει όμως ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, ή εγώ ή ο Μιχάλης».

 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

δικαστήριοΑναστασία ΠερράκηδιαζύγιοΜιχάλης Μουρούτσος