Lifestyle|28.08.2022 12:52

Maitland Ward: «Πώς με απελευθέρωσε το πορνό από το Χόλιγουντ» - Η ηθοποιός που παράτησε την Disney για να γίνει πορνοστάρ

Newsroom

Η Μέιτλαντ Γουόρντ (Maitland Ward) χαράζει το δικό της δρόμο. Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε ως Rachel στο Boy Meets World ανοίγεται για την καριέρα της στο πορνό ως πρωταγωνίστρια σε ταινίες ενηλίκων στο βιβλίο της Rated X: How Porn Liberated Me From Hollywood, που κυκλοφορεί στις 6 Σεπτεμβρίου. Αυτό το ταξίδι - το οποίο εξιστορεί στο επερχόμενο βιβλίο της- ήταν ένα ταξίδι για να ξαναπάρει τον έλεγχο της σεξουαλικότητάς της.

Στα 45 της χρόνια, η Maitland Ward δεν απολογείται για «τα πάντα» στη ζωή της. «Δεν απολογούμαι για το σεξ... αλλά νομίζω ότι είμαι εγώ και η αλήθεια μου», λέει στο Yahoo Life. «Όταν ήμουν νέα, ήμουν τόσο απολογητική για τόσα πολλά χρόνια. Δεν θα απολογηθώ ποτέ πια».

 

Η Ward ξεκίνησε ως ηθοποιός στο The Bold and the Beautiful προτού πάρει το ρόλο της στην κωμική σειρά του ABC Boy Meets World, δίπλα στον Ben Savage και την Danielle Fishel. Στο βιβλίο, η Ward μοιράζεται όσα είχε να αντιμετωπίσει στο Χόλιγουντ.

Αυτό που αποτελούσε ιδιαίτερη πρόκληση, μοιράζεται η Ward, ήταν ότι αναμενόταν να είναι «ένα σεξουαλικό ον» για τους άλλους ανθρώπους, αλλά δεν αναμενόταν να απολαμβάνει πραγματικά τη σεξουαλικότητά της. Της είπαν να είναι παρθένα και αγνή, αλλά και να προσελκύει τους άνδρες θεατές. «Πάντα με έβλεπαν, κατά την άποψή μου, ως την πιο προκλητική - οι άνθρωποι γοητεύονταν από τα μακριά μου πόδια, και ότι είμαι τόσο ψηλή και έχω φλογερά κόκκινα μαλλιά, και ήταν σαν να το έκανε σχεδόν εντάξει», δήλωσε η Ward στο Yahoo. "Ο κόσμος ερχόταν και σε χτυπούσε στα οπίσθια ή σε τσίμπαγε λίγο ή έλεγε: "Ω, κοίτα πόσο καυτή είσαι. Κοίτα τα β**ά σου".

Η Ward περιέγραψε την εποχή της στο Boy Meets World ως «πολύ μπερδεμένη» λόγω των αντικρουόμενων μηνυμάτων που λάμβανε από τους παραγωγούς σχετικά με το να προσελκύει τους άνδρες τηλεθεατές και ταυτόχρονα να φαίνεται αγνή. «Αν ήμουν σε μια σειρά, όπως το Boy Meets World, θα μπορούσα να είμαι σέξι. Θα μπορούσα να φορέσω ένα σεντόνι με μικρά φτερά σε γυμνές φωτογραφίες που είχα για το αγόρι μου - αυτό είναι μια χαρά», είπε, περιγράφοντας την πλοκή από ένα επεισόδιο στο οποίο οι φίλοι της Rachel μοιράζονται μια πικάντικη φωτογραφία της ως φάρσα. «Αν φορούσα ποτέ κάτι τέτοιο ή αν έκανα κάτι τέτοιο υπονοούμενο στην πραγματική ζωή, η Disney, οι παραγωγοί και το Χόλιγουντ θα μου επιτίθονταν. Ειδικά ο [συνδημιουργός], Michael Jacobs - ήταν πολύ ανένδοτος στο να είμαι αγνή και το καλό κορίτσι».

Εκείνη την εποχή, ο Ward λέει ότι αστέρες όπως η Britney Spears και η Jessica Simpson ήταν μερικά από τα μεγαλύτερα σύμβολα του σεξ στο Χόλιγουντ, αλλά ήταν επίσης γνωστές για την παρθενιά τους. «Ήταν απλά πολύ μπερδεμένο», είπε. «Παρεμπόδιζε την εξερεύνηση της σεξουαλικότητάς μου και το να ανακαλύψω ποια ήμουν για πολύ καιρό».

«Το Χόλιγουντ είναι πολύ σκληρό με τη γήρανση, αλλά στο πορνό έχω νιώσει λιγότερο αυτό το στίγμα»

Η Ward εργάζεται στη βιομηχανία πορνό από το 2006, αφού παντρεύτηκε τον σύζυγό της Terry Baxter. Έγινε η νούμερο ένα δημιουργός περιεχομένου ενηλίκων στο Patreon αμέσως μετά την έναρξη του λογαριασμού της και συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε επαγγελματικές παραγωγές πορνό ενάμιση χρόνο αργότερα. Ο Baxter, αναφέρει, ήταν «υποστηρικτικός» στην απόφασή της να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά της.

«Η σεξουαλική μας ζωή είναι πολύ καλύτερη τώρα», εξηγεί. «Θέλω να πω, ήταν πάντα καλή και, και οικεία και ξέρεις, όπως πρέπει να είναι ένας γάμος. Αλλά νομίζω ότι τώρα που είμαι πραγματικά ανοιχτή με τον εαυτό μου και μπορώ να δοκιμάσω νέα πράγματα και δεν διστάζω - νομίζω ότι αυτό είναι πραγματικά σέξι».

Η Ward δήλωσε ότι η μετάβαση από το Χόλιγουντ στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων την απελευθέρωσε από την πίεση που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες καθώς μεγαλώνουν. «Αυτή ήταν μια τρομακτική προοπτική στις αρχές της δεκαετίας του 2000, να σκέφτεσαι, "Ω, Θεέ μου, τελείωσες. Θα τελειώσεις πολύ σύντομα". Οπότε ήταν επίσης κάτι σαν αγώνας δρόμου, αλλά οι άνδρες μπορούσαν να μείνουν για πάντα... και το έκαναν. Και εξακολουθούν να το κάνουν..... Το Χόλιγουντ είναι πολύ σκληρό με τη γήρανση, αλλά στο πορνό έχω νιώσει λιγότερο αυτό το στίγμα».

Η Ward ελπίζει ότι το ταξίδι της εμπνέει και άλλους να ζήσουν την αλήθεια τους, όποια κι αν είναι αυτή. «Είναι τρομακτικό να χαράξεις το δικό σου μονοπάτι, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να είσαι ευτυχισμένος. Δεν χρειάζεται να είναι το πορνό. Αυτή είναι η πιο σκανδαλώδης πλευρά μου», είπε.

«Δεν άλλαξα από τη μια μέρα στην άλλη. Πρόκειται για συνειδητές προσπάθειες και αποφάσεις με την πάροδο του χρόνου για να φτάσεις σε ένα μέρος που θέλεις να είσαι, αγκαλιάζοντας την αλήθεια σου. Θέλω οι άνθρωποι να αγκαλιάσουν την αλήθεια τους και απλά να ζήσουν όπως θέλουν να ζήσουν και να είναι αυτοί που θέλουν να είναι. Οι άνθρωποι έλκονται από αυτό».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Disneyηθοποιόςπορνοστάρειδήσεις τώραπορνογραφία