Lifestyle|28.08.2022 16:11

Σοφία Χατζηπαντελή: Η συγκινητική ανάρτηση για τη γιαγιά της που έχει φύγει από τη ζωή

Newsroom

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στον φετινό - πέμπτο - κύκλο του GNTM. Το μοντέλο με τα χαρακτηριστικά φρύδια και καταγωγή από την Κύπρο που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, θα βρίσκεται σε μια από τις καρέκλες των κριτών στη φάση των audition. Αυτή την περίοδο, η Σοφία Χατζηπαντελή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη χώρα μας ωστόσο, η χθεσινή ημέρα είχε βαρύνουσα σημασία για εκείνη.

Συγκεκριμένα, σαν χθες, η γιαγιά της που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και έναν χρόνο θα είχε τα γενέθλιά της. Όπως φαίνεται από την ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο instagram το δέσιμο με την γιαγιά της από την οποία έχει πάρει και το όνομά της ήταν τεράστιο. Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια που θα γιόρταζε η γιαγιά της αν ήταν στη ζωή, η Σοφία Χατζηπαντελή δημοσίευσε μια σειρά από κοινά τους – και όχι μόνο – στιγμιότυπα και έγραψε: «Χρόνια πολλά στον μικρό μου άγγελο που βρίσκεται στον ουρανό. Ένας χρόνος χωρίς τη γιαγιά μου Σοφία και ακόμα μου λείπει».

 

Το Greece’s Next Top Model επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις. To τρέιλερ «φωτιά» δίνει μια δυνατή γεύση απ' όσα θ' απολαύσουμε μαζί με τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα, τη γκεστ κριτή στις οντισιόν Σοφία Χατζηπαντελή, τη hostess Έλενα Γαλύφα, τη model instructor Mary Vitinaros, τον νέο coach Χρήστο Μπίρμπα και φυσικά τα κορίτσια από 18 έως 88 ετών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, θα είναι η γκεστ κριτής κατά τη διάρκεια των audition. Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Σοφία Χατζηπαντελή χαράζει το δικό της δρόμο προς την αποδοχή της διαφορετικότητας. Έχει κάνει το δικό της statement κατά των στερεότυπων προτύπων της τέλειας ομορφιάς και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα ενωμένα, πυκνά, φυσικά, εντυπωσιακά φρύδια της. ‘Έχει ξεκινήσει το #UnibrowMovement, ένα body positive κίνημα, που αγνοεί τα «πρέπει» και προωθεί την ομορφιά χωρίς καλούπια και την ελευθερία των ανθρώπων να αισθάνονται αυτοπεποίθηση με κάθε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους αλλά και να κάνουν ό,τι θέλουν ώστε να μοιάζουν όπως θέλουν. Έχει φωτογραφηθεί σε διεθνή περιοδικά όπως, Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, New York Times και Vanity Fair και έχει δουλέψει με κορυφαίους σχεδιαστές, όπως με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΣοφία ΧατζηπαντελήGNTM