Αθηναΐς Νέγκα: «Πήρα τη λεύκη μου για ποτό στην Άνω Σύρο»
NewsroomΟι τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού βρήκαν τη γνωστή δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό, Αθηναϊδα Νέγκα στη Σύρο. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός αποφάσισε να βγει για να απολαύσει ένα ποτό «παρέα... με τη λεύκη της», όπως έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της, στέλνοντας παράλληλα ένα ισχυρό μήνυμα.
Σε ανάρτησή της στο Twitter, η Αθηναΐς Νέγκα αντιμετωπίζει με χιούμορ τη λεύκη και δημοσιεύει μια φωτογραφία από τη Σύρο, στην οποία φαίνεται να φοράει ένα κοντό σορτσάκι και στα πόδια της διακρίνονται τα σημάδια.
Η φωτογραφία συνοδεύεται από μια χιουμοριστική λεζάντα στην οποία η ραδιοφωνική παραγωγός γράφει: «Πήρα τη λεύκη μου για ποτό στην Άνω Σύρο».
Στο παρελθόν η Αθηναΐς Νέγκα είχε μιλήσει ανοιχτά για τη λεύκη, με την οποία διαγνώστηκε στα 16 της και το body shaming που αντιμετώπισε.
- Επιμένουν στην Τουρκία: «Να απαντήσουμε με S-400 στην Ελλάδα» - Τι γράφουν σήμερα οι εφημερίδες
- TikTok: Εθιστικό όπως το κρακ κοκαΐνης, λένε αναλυτές της Wall Street - Οι κίνδυνοι
- Απίστευτη ιστορία γραφειοκρατίας: «Το νοσοκομείο δεν μας δίνει το μωρό μας», καταγγέλλει ο πατέρας
- Sex and the city: Αυτά είναι τα 10+1 καλύτερα επεισόδια όλων εποχών
- Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Νέα απεργία από το πρωί της Δευτέρας: Πόσο θα διαρκέσει - Η ανακοίνωση
- Υπόθεση Τσαγκαράκη: Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές - Τα ερωτήματα
- Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα