Lifestyle|29.08.2022 14:17

MTV VMA 2022: H εκκεντρική εμφάνιση των Maneskin, τα οπίσθια του Damiano David και η λογοκρισία λόγω «ατυχήματος με την γκαρνταρόμπα»

Newsroom

Οι Maneskin έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στα MTV Video Music Awards 2022 που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής, 28 Αυγούστου, στο Prudential Centre στο New Jersey με παρουσιαστές τη Nicki Minaj, τον LL Cool J και τον Jack Harlow.

Oι νικητές της Eurovision 2021 ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν το τραγούδι Supermodel. Όπως συνηθίζουν κάθε φορά, έτσι και στα βραβεία του MTV o τραγουδιστής Νταμιάνο Νταβίντ και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος είχαν μια εκκεντρική εμφάνιση. Μάλιστα, ο Νταβίντ έδειξε τα... οπίσθιά του, ενώ ένα ατύχημα που έγινε στη σκηνή με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το στήθος της μπασίστριας του γκρουπ, έκανε τους ιθύνοντες του MTV να λογοκρίνουν μεγάλο μέρος της εμφάνισής του, προκαλώντας αντιδράσεις.

Μόλις ξεκίνησε το πασίγνωστο κομμάτι, το τοπ της μπασίστριας Victoria De Angelis έπεσε, αποκαλύπτοντας το στήθος της. Η 22χρονη μουσικός συνέχισε να παίζει μπάσο, συνοδεύοντας στο ρυθμό το υπόλοιπο συγκρότημα. Οι κάμερες στράφηκαν στα άδεια καθίσματα και, αντί για την μπάντα στη σκηνή, οι τηλεθεατές έβλεπαν καρέκλες για περίπου 40 δευτερόλεπτα.

To τηλεοπτικό κοινό διαμαρτυρήθηκε για τα άκυρα πλάνα των καθισμάτων, γράφοντας τα παράπονά τους στο twitter. Άλλοι πάλι απλώς περιορίστηκαν στο να αποθεώσουν το αποκαλυπτικό παντελόνι του Damiano. Το συγκρότημα κέρδισε βραβείο για το «best alternative video» με το «I Wanna Be Your Slave».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

VMAειδήσεις τώραDamiano DavidΒραβεία MTVMTV