Μαρινέλλα: Το «Survivor» είναι απαίσιο, φρικτό! (vid)
NewsroomΗ Μαρινέλλα παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εφημερίδα «Realnews» με αφορμή τις εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Διογένης Studio» και μιλά για το «φως» που πρέπει να αναζητήσουμε, γυρίζοντας την πλάτη στην τοξικότητα και στα «τηλεοπτικά υποπροϊόντα».
Μάλιστα, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού δε δίστασε να χρησιμοποιήσει σκληρούς χαρακτηρισμούς για τα δύο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Power of love» και «Survivor».
«Το Survivor είναι απαίσιο, φρικτό! Ξεφτιλίζονται οι περισσότεροι παίκτες για να γίνουν φίρμες και να πέσουν μετά στην υποκριτική ή στην παρουσίαση εκπομπών. Γυρνάνε με τα μπικίνι τους, τους κοιλιακούς τους, μήπως και τους «τσιμπήσουν»και χωθούν κάπου. Ξεφτίλα δεν είναι αυτό;», σχολιάζει η Ελληνίδα ερμηνεύτρια στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη.
Όσον αφορά για το «Power of love» ανέφερε: «Αν το άλλο είναι ξεφτίλα, αυτό είναι πρόστυχο! Δεν ντρέπονται ήθελα να 'ξερα; Δεν έχουν γονείς να τα μαζέψουν αυτά τα παιδιά; Ντρέπεσαι και να το δεις αυτό».
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Ακρίβεια και ενοίκια κρατούν τους νέους στο πατρικό τους: Δεν περνούν στους εργαζόμενους οι αυξήσεις του κατώτατου μισθού
- IRIS: Ποια ποσά «γλιτώνουν» τον φόρο και τι πρέπει να προσέξετε στις μεταφορές χρημάτων
- Θρίλερ στον Άγιο Δημήτριο: Τα κρίσιμα ερωτήματα για τον νεκρό αστυνομικό - Στο «μικροσκόπιο» δεύτερο πρόσωπο
- Αν η Meta χάσει αυτή τη δίκη, Instagram και Facebook αλλάζουν για πάντα