Μαρινέλλα: Το «Survivor» είναι απαίσιο, φρικτό! (vid)
NewsroomΗ Μαρινέλλα παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εφημερίδα «Realnews» με αφορμή τις εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Διογένης Studio» και μιλά για το «φως» που πρέπει να αναζητήσουμε, γυρίζοντας την πλάτη στην τοξικότητα και στα «τηλεοπτικά υποπροϊόντα».
Μάλιστα, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού δε δίστασε να χρησιμοποιήσει σκληρούς χαρακτηρισμούς για τα δύο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Power of love» και «Survivor».
«Το Survivor είναι απαίσιο, φρικτό! Ξεφτιλίζονται οι περισσότεροι παίκτες για να γίνουν φίρμες και να πέσουν μετά στην υποκριτική ή στην παρουσίαση εκπομπών. Γυρνάνε με τα μπικίνι τους, τους κοιλιακούς τους, μήπως και τους «τσιμπήσουν»και χωθούν κάπου. Ξεφτίλα δεν είναι αυτό;», σχολιάζει η Ελληνίδα ερμηνεύτρια στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη.
Όσον αφορά για το «Power of love» ανέφερε: «Αν το άλλο είναι ξεφτίλα, αυτό είναι πρόστυχο! Δεν ντρέπονται ήθελα να 'ξερα; Δεν έχουν γονείς να τα μαζέψουν αυτά τα παιδιά; Ντρέπεσαι και να το δεις αυτό».
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Νέα Δημοκρατία: Τα «καρφιά», οι αιχμές και οι προτάσεις των βουλευτών - Όλο το παρασκήνιο της συνεδρίασης της Κ.Ο.
- Χανταϊός: Αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό όσων αποβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο - Στο νοσοκομείο αεροσυνοδός
- Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο στον 21χρονο Νικήστρατο στην Κρήτη - Η στιγμή της έντασης με την αστυνομία
- Το σαφάρι του τρόμου για Αμερικανό εκατομμυριούχο - Σοκαριστικό βίντεο από τη θανάσιμη επίθεση ελέφαντα