Lifestyle|30.08.2022 14:41

Απόστολος Γκλέτσος: Η σχέση με την 20χρονη κόρη του και το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου

Newsroom

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για όλα. Αναφέρθηκε στη ενασχολησή του με την πολιτική και στη σχέση με την 20χρονη κόρη του, ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου με τη σύντροφό του.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως: «Τι γάμο να κάνω εγώ τώρα; Εγώ έχω κορίτσι της παντρειάς, κοιτάμε να παντρέψουμε το κορίτσι». Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τη σχέση του, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε:«Μια χαρά είμαι, αλλά όχι τώρα γάμους. Τι γάμους; Δεν υπάρχει λόγος. Ο καθένας όπως αισθάνεται και όπως αγαπάει, δεν κατακρίνω κανέναν άνθρωπο που το αποφασίζει».

Αναφερόμενος στη σχέση που έχει με την κόρη του είπε: «Είμαστε καλοί φίλοι με την κόρη μου. Λέμε και τα προσωπικά μας. Δεν έχω γνωρίσει συντρόφους της, ίσως δεν θέλουν εκείνοι. Εγώ το θέλω και το αποζητώ. Μου λέει «όταν είναι κάτι σοβαρότερο από το τώρα βγαίνουμε, θα γίνει. Άστο βρε μπαμπα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η δική μας οικογένεια: Έρχεται η καθημερινή κωμωδία με Αθανασίου, Μανέ και Γκλέτσο στο OPEN

Για τη νέα καθημερινή σειρά του OPEN «Η δική μας οικογένεια» μίλησε ο Βασίλης Θωμόπουλος ενώ αναφέρθηκε και στον Απόστολο Γκλέτσο τονίζοντας ότι είναι μια κατηγορία μόνος του και είναι καλύτερος ηθοποιός από ότι πιστεύει για τον εαυτό του.

 

Μέσα από γερές δόσεις χιούμορ, ανατροπές, και μπερδέματα, «Η δική μας οικογένεια» θα μας θυμίζει καθημερινά τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη, αλληλεγγύη και συντροφικότητα και πως χάρη σε αυτές τις αξίες μπορούν να ξεπεραστούν ακόμα και τα πιο μεγάλα εμπόδια. Άλλωστε αυτές είναι και οι αξίες που δημιουργούν την έννοια και τους δεσμούς της σύγχρονης οικογένειας, πέρα και έξω από συμβατικά στερεότυπα. Άνθρωποι που επιλέγουν, αποδέχονται χωρίς όρια, εμπιστεύονται, αγαπούν και στηρίζουν ο ένας τον άλλο, στέκονται μαζί στα χαρούμενα και στα δύσκολα και προχωρούν.

Και φυσικά από την ιστορία μας δεν λείπουν οι έρωτες, τα μυστικά, τα μικρά ψέματα και οι μεγάλες αλήθειες. Οι ανατροπές, η αγωνία αλλά και η χαρά και η αισιοδοξία που κουβαλούν μαζί τους οι άνθρωποι που έχουν ένα βαθύ και ουσιαστικό δέσιμο μεταξύ τους.

Πρωταγωνιστούν: Μάριος Αθανασίου, Ελένη Βαΐτσου, Νίκος Πουρσανίδης, Απόστολος Γκλέτσος, Ελίνα Μάλαμα, Ρένος Ρώτας, Ελένη Κρίτα, Χριστίνα Τσάφου, Πάρης Θωμόπουλος, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Κατερίνα Αντζουλάτου, Νικόλας Χαλκιαδάκης και η Υρώ Μανέ.

«Πάτησα πάνω σε αυτό το χόμπι και έφτιαξα την αυτοδιοίκηση»

Για την εικόνα του «ζεν πρεμιέ» σημείωσε: «Αυτό δεν έχει να κάνει με ομορφιές και ασχήμιες. Έχει να κάνει με την τηλεόραση. Εκείνα τα χρόνια όποιος ήταν στην τηλεόραση είτε ήταν δημοσιογράφος είτε έλεγε ειδήσεις ή έβγαινε και έκανε κάτι στην τηλεόραση, επειδή ήταν καινούργιο το είδος και το αντικείμενο είχε απήχηση στον κόσμο. Ακόμα και τα σκηνικά να έβγαζες βόλτα θα ζητούσαν αυτόγραφο. Εγώ που ήμουν στην τηλεόραση, έβλεπα έναν άλλον της τηλεόρασης και αισθανόμουν όπως αισθάνεται ο υπόλοιπος κόσμος» ενώ πρόσθεσε: «Καταλάβαινα πως αισθάνεται ο κόσμος που βλέπει έναν τηλεοπτικό άνθρωπο».

«Αυτή είναι η μεγάλη μου επιτυχία. Μπόρεσα μέσα από αυτή τη δουλειά, αυτό το χόμπι και έζησα. Έχω κάνει και άλλες δουλειές που δεν ήταν χόμπι και εμπεριείχαν μέσα τη δουλεία, την ταλαιπωρία, το βάσανο. Οικοδομή, να σερβίρω, να πλένω, να καθαρίζω. Τα έχω κάνει όπως τα έχουν κάνει εκατομμύρια άνθρωποι. Τα έκανα όλα αυτά και μόλις έκανα το χόμπι μου που δεν κουραζόμουν και δεν υπέφερα κατόρθωσα κι έζησα μέσα από αυτό και έβγαλα πέρα την οικογένειά μου και τον εαυτό μου. Αυτό το θεωρώ μεγάλη επιτυχία. Είναι ευλογία». παραδέχτηκε ο Απόστολος Γκλέτσος ενώ συμπλήρωσε: «Πάτησα πάνω σε αυτό το χόμπι και έφτιαξα την αυτοδιοίκηση».

Για την πολιτική ανέφερε: «Υπήρξε στην αρχή αμφισβήτηση, όμως δεν πήγα από την αρχή από ηθοποιός να γίνω δήμαρχος. Ξεκίνησα από δημοτικός σύμβουλος δύο φορές, οπότε τα πέρασα όλα τα στάδια από το χαμηλότερο μέχρι να μπω μετά επικεφαλής. Δεν μπορούσαν να πουν κάτι φοβερό. Η αμφισβήτηση υπήρξε. Θα είμαι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραηθοποιόςΜπέττυ ΜαγγίραΑπόστολος ΓκλέτσοςΠοιος είναι Πρωινιάτικα