Lifestyle|01.09.2022 12:00

Γιώργος Μαζωνάκης: «Είναι μεγάλη μου χαρά τα μεσημέρια να μαγειρεύω και τα βράδια να τραγουδώ»

Newsroom

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε στη Νίκαια και μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς. «Είμαι στη Νίκαια, στη γειτονιά μου, εδώ που έχω μεγαλώσει, που μένουν οι γονείς μου, είμαι στο σπίτι μου. Ήρθα σήμερα να μαγειρέψω και να φάμε όλοι μαζί» δήλωσε, αρχικά, ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Ελίνα Κοτανίδου.  

«Είναι μεγάλη μου χαρά τα μεσημέρια να μαγειρεύω για τον κόσμο και τα βράδια να τραγουδώ. Είναι ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω φέτος. Ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια αλλά δεν με βοηθάει και πολύ να μαγειρέψω, θέλει κυρίως να φωτογραφηθούμε. Οι άνθρωποι που βλέπουν αυτή την προσπάθεια, όποιος μπορεί και με όποιον τρόπο μπορεί να προσφέρει τρόφιμα. Γιατί αυτό που κάνει ο Κωνσταντίνος είναι πάρα πολύ μεγάλο. Ο Θεός μας δίνει ένα μεγάλο χάρισμα, μία αποστολή και αυτό πρέπει να το μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο, νιώθω απλά ευγνώμων» πρόσθεσε.   

Παράλληλα, ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή για τις καλοκαιρινές του συναυλίες, με τίτλο «Μάζωξη», που έγιναν sold out σε κάθε πόλη. «Θεωρώ ότι μου δίνεται αυτό που τόσα χρόνια δουλεύω. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου, δηλαδή τον κόσμο. Ευχαριστώ και τον αγώνα που κάνω εμένα μ' εμένα».    

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τραγουδιστήςΓιώργος Μαζωνάκηςειδήσεις τώραΠοιος είναι Πρωινιάτικα