Lifestyle|02.09.2022 17:00

Αργύρης Αγγέλου: «Είχα ανοιχτούς λογαριασμούς με τον μπαμπά μου - Θα είχε ενδιαφέρον να επιστρέψει η παρέα του Παρά Πέντε»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, αλλά και το πως πέρασε την πρώτη καραντίνα. «Πέρασα αρκετά μόνος, μαζί με το γατί μου. Πάλι καλά. Κάναμε αρκετές κουβέντες. Είπαμε πολλά πράγματα. Ανοίξαμε ο ένας την ψυχή του άλλου. Με τις καραντίνες κινδύναψα να χάσω τον εαυτό μου. Και τώρα που σιγά - σιγά επιστρέφουμε στην καθημερινότητα, τα βάζω με τον εαυτό μου, γιατί δεν ζήτησα βοήθεια από κάποιον ειδικό. Πιέστικα αρκετά» δήλωσε ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στο θάνατο του πατέρα του παραδέχτηκε: «Η απώλεια του μπαμπά μου ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία της απώλειας γενικότερα. Είμαι το πέμπτο παιδί της οικογένειας και δεν πρόλαβα να γνωρίσω παππούδες, γιαγιάδες και να ζήσω την απώλεια μέσα στο σπίτι. Ήταν πρωτόγνωρο και είχα να διαχειριστώ άλλα πράγματα. Αυτό που κατάλαβα στο πέρασμα των χρόνων είναι ότι η δουλειά με έχει στηρίξει πάρα πολύ στις δύσκολες στιγμές».

Και συνέχισε: «Πριν από την απώλεια του πατέρα μου πέρασα κι εγώ ένα πρόβλημα με την υγεία μου και αναγκάστηκα να σταματήσω για ένα διάστημα οπότε μας γιατροπορεύανε μαζί κανά 7μηνο-8μηνο. Κάναμε πολλά πράγματα που δεν είχαμε κάνει ποτέ. Από το να σκαλίζουμε τον κήπο και να φυτεύουμε ντομάτες μέχρι να συνεννούμαστε τι μεζέδες θα παραγγείλουμε ή θα φτιάξει η μαμά για να φάμε και να γελάσουμε και να περάσουμε χρόνο μαζί. Περάσαμε πολύ ωφέλιμο χρόνο μαζί και το κατάλαβα μετά. Είπα τίποτα δεν είναι τυχαίο έπρεπε να γίνουν έτσι τα πράγματα γιατί εγώ με τον μπαμπά είχα ανοιχτούς λογαριασμούς και έπρεπε να κλείσουν». 

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει τηλεοπτικό ριγιούνιον του «Παρα Πέντε», όπως είχε γίνεται πρόσφατα στα «Φιλαράκια», ο Αργύρης Αγγέλου απάντησε: «Θα είχε ενδιαφέρον, γιατί πλέον με τα παιδιά μιλάμε περισσότερο, ειδικά μέσα από τα social media. Γελάμε πολύ. Πριν κανένα μήνα, καθάριζα κάτι ντουλάπια, κάτι συρτάρια, πέταγα πράγματα και βρήκα υλικό από ένα ξεχασμένο λάπτοπ. Τα έστειλα στη Σμαράγμα και μου απάντησε να τις στείλω κι άλλα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

καραντίναειδήσεις τώραΠοιος είναι ΠρωινιάτικαΑργύρης Αγγέλουπαρά πέντε