Lifestyle|05.09.2022 09:16

Ana de Armas: Διαφωνεί με τη διαβάθμιση NC-17 του Blonde για το σεξουαλικό περιεχόμενο - «Δεν κατάλαβα γιατί συνέβη αυτό»

Newsroom

Η Άνα ντε Άρμας (Ana de Armas) διαφωνεί με τη διαβάθμιση NC-17 του Blonde, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι τόσο τολμηρή όσο άλλες ταινίες και σειρές. Η 34χρονη Κουβανοϊσπανή ηθοποιός υποδύεται το διάσημο είδωλο Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe) στην επερχόμενη ψυχολογική δραματική βιογραφία.

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Joyce Carol Oates, έγινε η πρώτη πρωτότυπη ταινία του Netflix που έλαβε την υψηλότερη διαβάθμιση της Motion Picture Association για το σεξουαλικό της περιεχόμενο. Η συγκεκριμένη διαβάθμιση είναι αυτή που δίνεται μόνο σε ταινίες με περιεχόμενο που η MPA θεωρεί ακατάλληλο για ηλικίες 17 ετών και νεότερες.

«Δεν κατάλαβα γιατί συνέβη αυτό», δήλωσε ο de Armas στο L'Officiel σε μια νέα της συνέντευξη. «Μπορώ να σας πω μια πλειάδα σειρών ή ταινιών που είναι πολύ πιο τολμηρές με πολύ περισσότερο σεξουαλικό περιεχόμενο από το Blonde.

Αλλά για να πούμε αυτή την ιστορία, είναι σημαντικό να δείξουμε όλες αυτές τις στιγμές στη ζωή της Marilyn που την έκαναν να καταλήξει όπως κατέληξε. Έπρεπε να αναλυθεί. Όλοι στο καστ ήξεραν ότι έπρεπε να πάμε σε άβολα μέρη. Δεν ήμουν η μόνη», σημείωσε.

Ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας, ο σκηνοθέτης Andrew Dominik έχει ήδη προβλέψει ότι η ταινία θα «προσβάλει τους πάντες», με τον ηθοποιό Adrien Brody - ο οποίος πρωταγωνιστεί ως σύζυγος της σταρ του Χόλιγουντ, θεατρικός συγγραφέας Arthur Miller - να συμφωνεί ότι «θα υπάρξουν κάποιες αντιδράσεις».

«Είναι μια απαιτητική ταινία», δήλωσε ο Dominik στο Screen Daily τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. «Αν δεν αρέσει στο κοινό, αυτό είναι πρόβλημα του γαμ*** κοινού. Δεν είναι υποψήφια για δημόσιο αξίωμα».

Ο Oates έχει ήδη επαινέσει τη διασκευή, λέγοντας: «Νομίζω ότι ο Dominik κατάφερε να δείξει την εμπειρία της Norma Jeane Baker (το πραγματικό όνομα της Monroe) από τη δική της οπτική γωνία, αντί να τη δει από έξω, όπως το ανδρικό βλέμμα που αντικρίζει μια γυναίκα».

Το Blonde κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Άντριου Ντόμινικ, στην ταινία πρωταγωνιστεί η Άνα ντε Άρμας και συμμετέχουν οι Μπόμπι Καναβάλε, Έιντριεν Μπρόντι, Τζούλιαν Νίκολσον, Ζάβιερ Σάμιουελ και Έβαν Γουίλιαμς. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Μπραντ Πιτ. 

«Όλη η ιδέα ήταν να αποτυπώσουμε λεπτομερώς ένα δράμα της παιδικής ηλικίας και να δείξουμε πώς αυτό το δράμα μπορεί να δημιουργήσει δύο εαυτούς. Τον ιδιωτικό και τον δημόσιο. Και πώς αυτός ο ενήλικας βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Πρόκειται για μία τραγωδία. Ένα ανεπιθύμητο παιδί γίνεται η πιο επιθυμητή γυναίκα και εκείνη καλείται να το διαχειριστεί. Σαν να είσαι σε ένα αυτοκίνητο χωρίς φρένα, που τρέχει όλο και πιο γρήγορα», εξήγησε ο σκηνοθέτης για την ταινία που θα επιτρέπεται σε άτομα άνω των 17 ετών.

ειδήσεις τώραΆνα ντε ΆρμαςηθοποιόςΜέριλιν ΜονρόεNetflix