Lifestyle|05.09.2022 15:00

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν είδα τη δήλωση του Πάνου Μουζουράκη, μπορεί να μην είχε πιει ακόμα καφέ»

Newsroom

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε με την κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τον ρώτησε για τη δήλωση του Πάνου Μουζουράκη ότι πλέον δεν μιλάνε. «Ο Μουζουράκης μπορεί να μην είχε πιει καφέ ακόμα, να μην είχε ξυπνήσει. Μου είπαν για τη δήλωσή του, δεν την είδα, ελπίζω να το είπε καλοπροαίρετα» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Μουζουράκης είχε φιλοξενηθεί στο podcast του Δημήτρη Σταρόβα και είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο συνεργάστηκαν στον περασμένο κύκλο του «The Voice».

«Το "The Voice" θα γίνει, Σεπτέμβριο ξεκινάμε ξανά. Η θέση του κριτή που αλλάζει συνήθως, που έχει περάσει ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι αυτή που έχει τώρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Φέτος, θα είναι ο Δημήτρης ο Σταρόβας! Δεν ξέρω εάν θα έρθει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μου μιλάει πια. Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Είναι και ομορφόπαιδο! Είναι ωραίος». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΚωνσταντίνος ΑργυρόςΠάνος ΜουζουράκηςΠρωινό