Lifestyle|06.09.2022 10:33

Βίκυ Καγιά: Ταξίδι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας πριν από την πρεμιέρα του GNTM - Πότε επιστρέφει στις οθόνες το ριάλιτι μόδας

Newsroom

Το Greece’s Next Top Model, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star. Σύμφωνα με το Breakfast@Star το ριάλιτι μόδας επιστρέφει με νέες προκλήσεις στις 19 Σεπτεμβρίου!

Η Βίκυ Καγιά βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας και επιστρέφει με το ανυπέρβλητο στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της στην κριτική επιτροπή του GNTM 5, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς. Υπενθυμίζεται ότι φέτος στον διαγωνισμό παίρνουν μέρος μόνο κορίτσια και δεν υπάρχει κανένα ηλικιακό όριο. Σε κάθε βήμα των κοριτσιών θα βρίσκεται κοντά τους μια ομάδα από Έλληνες καταξιωμένους ειδικούς του χώρου, που θα παρακολουθεί και θα κρίνει την απόδοση τους. Η Σοφία Χατζηπαντελή και η Έλενα Γαλύφα, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, έχουν ολοκληρώσει την παρουσία τους στο GNTM 5. Οι δύο νέοι coaches που θα δούμε είναι η Μαίρη Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας.

Η Βίκυ Καγιά στο  79ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η Βίκυ Καγιά έκανε μία διακοπή από τα γυρίσματα του GNTM αλλά και του Shopping Star, για να ταξιδέψει μέχρι την Ιταλία ως καλεσμένη γνωστού οίκου μόδας, στο 79ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. 

Κάνοντας σχετική ανάρτηση στο instagram, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφικό υλικό από τις εμφανίσεις της στην Βενετία.

 

 

 

Λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». «Είναι η έβδομη χρονιά στο Shopping Star και στις έβδομες χρονιές υπάρχει φαγούρα. Το GNTM είναι όλο διαφορετικό, έχει αλλάξει από τη ρίζα του. Η δική μου γνώμη είναι ότι η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια σταρ, είναι global το φαινόμενο» ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

«Εγώ προτείνω πάρα πολύ κόσμο, αλλά δεν μπορώ να επιβάλω κάποιον αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του» δήλωσε η ίδια ενώ αποκάλυψε πως έχει επικοινωνία με τον Άγγελο Μπράτη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GNTM 5ΒενετίαΒίκυ Καγιάφεστιβάλ ΒενετίαςGNTM