Lifestyle|06.09.2022 13:40

Φωτεινή Αθερίδου – Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Παντρεύονται και βαφτίζουν τον γιο τους – Δείτε το προσκλητήριο

Newsroom

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας παντρεύονται σε λίγες ώρες στα Καλύβια, όπως αποκάλυψε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Παράλληλα, το ζευγάρι θα βαφτίσει και τον γιο τους, ο οποίος θα πάρει τ' όνομα του παππού του, Θοδωρή Αθερίδη.

Μάλιστα, το «Πρωινό» αποκάλυψε και το προσκλητήριο, με τη Δούκισσα Νομικού να τους στέλνει τις ευχές τους. «Με χαρά σας προσκαλούμε στη βάφτιση του γιου μας Θοδωρή. Θ' ακολουθήσει ολιγόλεπτος πολιτικός γάμος του μπαμπά και της μαμάς». 

Η σχέση του Κωνσταντίνου και της Φωτεινής έγινε ευρύτερα γνωστή μαζί με τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης. Στις 19 Σεπτεμβρίου 2019, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης ήρθε από την μητέρα της Φωτεινής, Ελένη Γκασούκα, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη χαρά της και δημοσίευσε τα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Παράλληλα, ο Κώστας Μαγκλάρας έχει αποφοιτήσει από το Θέατρο Τέχνης, ενώ συμμετείχε στην παράσταση «Το έπος... της Μαλάμως» στο θέατρο Λαμπέτη μαζί με τους Θανάση Αλευρά, Κώστα Ανταλόπουλο, Μπάμπη Γαλιατσάτο, Αργύρη Γκαγκάνη, Κωνσταντίνο Καϊκή κ.α πριν από την πανδημία. Δεν ήταν όνειρό του να γίνει ηθοποιός, αλλά από μικρός θαύμαζε τρία επαγγέλματα: αυτό του αθλητή, του γιατρού και του ηθοποιού. Του αρέσει πολύ να διαβάζει βιβλία φιλοσοφίας και ψυχολογίας, αλλά δεν του αρέσει το ψέμα, η αδικία και ο κακός ανταγωνισμός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

γάμοςΑΝΤ1βάπτισηΠρωινόΔούκισσα ΝομικούΦωτεινή ΑθερίδουΘοδωρής Αθερίδηςειδήσεις τώρα