Lifestyle|08.09.2022 14:50

Harry Styles: Αστειεύεται κατά τη διάρκεια συναυλίας του - «Πήγα στη Βενετία για να φτύσω τον Chris Pine»

Newsroom

Τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Χάρι Στάιλς (Harry Styles) να φτύνει τον Chris Pine καθώς πηγαίνει να κάτσει δίπλα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Ο 28χρονος Styles, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία Don't Worry Darling, προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το βίντεο να γίνεται viral. Στο στιγμιότυπο, o Styles φέρεται να πλησίασε την καρέκλα του και να έφτυσε τον ηθοποιό, συμπρωταγωνιστή του, Chris Pine μπροστά στη φίλη του, Ολίβια Γουάιλντ (Olivia Wilde) (η οποία επίσης σκηνοθετεί την ταινία).

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, σε συναυλία στο Madison Square Garden το βράδυ της Τετάρτης, ο Styles αστειεύτηκε σχετικά με το viral βίντεο που διχάζει το διαδίκτυο μετά την πρεμιέρα του Don't Worry Darling στο Φεστιβάλ Βενετίας: έφτυσε ή όχι τον συμπρωταγωνιστή του Chris Pine; (Ο εκπρόσωπος του Pine δήλωσε προηγουμένως στο PEOPLE σε αποκλειστική δήλωση ότι η ιδέα ότι ο Styles έφτυσε τον Pine ήταν "γελοία").

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, ο 28χρονος Στάιλς αστειεύτηκε ότι πήγε «πολύ γρήγορα στη Βενετία για να φτύσει τον Κρις Πάιν», σύμφωνα με πολλαπλά βίντεο θαυμαστών. Μετά το σχόλιο, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Και μπορεί ο Χάρι Στάιλς να μην απογοήτευσε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Don't Worry Darling», αλλά οι φήμες σχετικά με την κόντρα του με τον Κρις Πάιν πήραν φωτιά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η Wilde είχε μιλήσει υποτιμητικά για την πρωταγωνίστρια της ταινίας, Florence Pugh. Αυτό οδήγησε σε περισσότερες αναφορές ότι η Pugh και η Wilde είχαν διαφορές στα γυρίσματα. Πριν από την κυκλοφορία της ταινίας, η Pugh έκανε ελάχιστη έως καθόλου προώθηση της ταινίας. Σε μια συνέντευξη στο κόκκινο χαλί λίγο πριν το υποτιθέμενο περιστατικό με τον Styles, ο Pine μίλησε με αγάπη για την εποχή που δούλευε με την Pugh. Η φήμη που κυκλοφόρησε είναι ότι ο Styles, o οποίος είναι ζευγάρι με την Wilde, το είδε αυτό ως σημάδι ότι ο Pine πήρε θέση στη διαμάχη και έτσι αντέδρασε. Ούτε ο Pine ούτε ο Styles έχουν σχολιάσει δημόσια το υποτιθέμενο περιστατικό.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η ταινία - με πρωταγωνιστές τον Στάιλς και τη Φλόρενς Πιου, 26 ετών, ως ένα ζευγάρι της Καλιφόρνιας της δεκαετίας του 1950 που ζει σε μια παράξενη κοινότητα - βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα για παρασκηνιακές αναταραχές. Η σκηνοθέτης και συμπρωταγωνίστρια Wilde δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety ότι απέλυσε τον αρχικό πρωταγωνιστή Shia LaBeouf, ο οποίος επρόκειτο να παίξει τον ρόλο του Styles. Ωστόσο, ο LaBeouf ανταπέδωσε με ένα email στο Variety, λέγοντας ότι «παραιτήθηκε από την ταινία λόγω έλλειψης χρόνου για πρόβες».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

φεστιβάλ ΒενετίαςΧάρι Στάιλςσυναυλίαειδήσεις τώραφεστιβάλ κινηματογράφου