Lifestyle|10.09.2022 11:48

Ανδρέας Μικρούτσικος - Γρηγόρης Γκουντάρας: Τα «καρφιά» τους για τον... Δημήτρη Παπανώτα, τον αποκάλεσαν «τοξικό» και «μικρόψυχο»

Newsroom

Μία νέα κόντρα φαίνεται να δημιουργείται στην ελληνική τηλεόραση, ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα, Ανδρέα Μικρούτσικο και Γρηγόρη Γκουντάρα. Το σπίρτο άναψε από τις δηλώσεις που έκανε ο δημοσιογράφος του «Happy Day» στο «OPEN Weekend», σχολιάζοντας την επιστροφή του Γρηγόρη Γκουντάρα στην «Super Κατερίνα», καθώς και τη «σύνταξη που θα έπρεπε να πάρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος».  

«Ο Ανδρέας είναι μία σταθερή αξία. Δεν ξέρω αν έκανε καλά που επέστρεψε ή όχι. Είναι δικό του θέμα. Εγώ πιστεύω ότι από κάποια στιγμή και μετά οι άνθρωποι θα πρέπει ν' αποσύρονται. Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που θέλουν μέχρι τα 95 τους να δουλεύουν. Δεν έχει παιδιά, σπίτι, φίλους, οικογένεια, ενδιαφέροντα που να θέλει να πάει ν' ασχοληθεί; Δεν έχει μάλλον» είχε δηλώσει ο Δημήτρης Παπανώτας.  

Με αφορμή όσον ακούστηκαν, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησαν να δώσουν τη δική τους αιχμηρή απάντηση στον δημοσιογράφο του Alpha. «Εμένα με στενοχωρεί ιδιαίτερα η μικροψυχία» είπε ο πρώτος, με τον δεύτερο να συμπληρώνει: «Η κριτική είναι επιτακτική. Κι αν είναι οξεία είναι και διεισδυτική. Άλλο, όμως, κριτική με οξεία κι άλλο τοξική. Πριν από δύο χρόνια, βγήκα στον ΣΚΑΪ για να κάνω το "Big Brother", μετά την περιπέτεια της υγείας μου. Βγήκε ο Δημήτρης Παπανώτας και είπε: "Τι θέλει ο Μικρούτσικος; Αυτός πρέπει να συνταξιοδοτηθεί"... Η απάντησή μου είναι ότι βλέπω τον Φοίβο Δεληβοριά που ετοιμάζει μια καινούρια εκπομπή και λέγεται "Τα νούμερα". Αυτή είναι απάντησή μου». 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της, εξέφρασε τη στήριξή της στον Δημήτρη Παπανώτα. «Το να πεις έναν καλό λόγο και να υποστηρίξεις έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει κάτι. Τι πας και μιλάς; Δεν με ρωτάς! Σε περίμεναν στη γωνία. Τον Γκουντάρα τον στολίζεις έναν χρόνο και τον Μικρούτσικο τις προάλλες είπες να συνταξιοδοτηθεί. Εγώ απλά θα κάνω μία παράκληση στον σταθμό, μη ζητάτε από τον κόσμο να δίνει συνεντεύξεις αν είναι να τους στολίσουν έτσι. Δεν είναι και ωραία εικόνα για τους τρίτους». 

Δημήτρης Παπανώτας: «Δεν έχω χαρακτηρίσει ποτέ κανέναν μικρόψυχο και νούμερο»

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Κατερίνα Καινούργιου δεν σταμάτησε την επίθεση προς το πρόσωπό μου όπως όφειλε» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας, απαντώντας στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα στο «OPEN Weekend».

Ακόμα, δήλωσε πως δεν έχει χαρακτηρίσει ποτέ κανέναν μικρόψυχο και νούμερο και πως το κανάλι θα έπρεπε να τον προστατέψει από την επίθεση. «Εγώ ξέρω ότι με κάλεσαν στην εκπομπή τους για να τους δώσω μία δήλωση και μετά με βρίζανε. Ειλικρινά, κάτι παίρνουν που δεν παίρνουμε, δεν είναι στα καλά τους, είχαν κακοκοιμηθεί, κανένα πρόβλημα με τη σύντροφο, δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι δυνατόν να κάνεις την προσωπική σου ζωή σήριαλ -διαζύγια, γάμους, να περιφέρεσαι στις εκπομπές- και μετά εγώ είμαι το νούμερο;». 

Η διπλωματική απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Κάθε χρονιά ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός γίνεται χειρότερος, με χτυπήματα κάτω από τη μέση» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ έδωσε μια διπλωματική απάντηση για την κόντρα του με τον Δημήτρη Παπανώτα.

O Γρηγόρης Γκουντάρας δε θέλησε ν' απαντήσει σε ερώτηση που αφορούσε την κόντρα του με τον Δημήτρη Παπανώτα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημήτρης ΠαπανώταςκόντραΑνδρέας ΜικρούτσικοςΓρηγόρης ΓκουντάραςAlphaΚατερίνα Καινούργιουειδήσεις τώραΕλένη Τσολάκη