Lifestyle|18.02.2019 15:13

YFSF: Ο Τσαρούχας μεταμφιέστηκε σε Prodigy - νίκησε με το Firestarter (vid)

Newsroom

Ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας έκανε στο YFSF (Your Face Sounds Familiar) μία εμφάνιση που κανείς δεν περίμενε. Τραγούδησε το «Firestarter» μεταμφιεσμένος σε Keith Flint. 

Οι εμφανίσεις της βραδιάς που ξεχώρισαν ήταν αυτές της Εύας Τσάχρα, της Χρύσπας και της Κατερίνας Στικούδη ως ράπερ Vanilla Ice. Τελικά ο Πασχάλης Τσαρούχας κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους και να βγει ο νικητής της βραδιάς. Ο γνωστός ηθοποιός από ότι φαίνεται άρεσε στον ρόλο του ως Keith Flint. Μάλιστα ο Πασχάλης Τσαρούχας ήταν τόσο πειστικός στο ρόλο του που «τρόμαξε» ακόμα και την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία αμέσως μόλις τελείωσε το σόου του του είπε να μην την πλησιάζει.

O Πασχάλης Τσαρούχας εμφανίστηκε κάπως έτσι στην σκηνή του YFSF...

T

Αυτό είναι το original «Firestarter»:

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στο Πρωινό για την εμφάνισή του στο Your Face Sounds Familiar, που του χάρισε την νίκη. Ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι η δουλειά του του τρώει όλο τον δημιουργικό του χρόνο. Δεν είχε δει από πριν το YFSF στην τηλεόραση. Στο YFSF του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει πράγματα που στη δουλειά του δεν θα τα έκανε. Είναι μια πρόκληση. Δείτε στο βίντεο τι είπε:

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

YFSFΠασχάλης Τσαρούχας