Lifestyle|11.09.2022 10:19

Kim Kardashian: Εισβάλει στη Wall Street μαζί με την Kris Jenner

Newsroom

Η πρωταγωνίστρια ριάλιτι και επιχειρηματίας, Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), ξεκίνησε τη δική της εταιρεία ιδιωτικών μετοχών, την οποία ίδρυσε μαζί με τον πρώην συνεργάτη της επενδυτικής εταιρείας Carlyle Group, Τζέι Σάμονς.

Η «SKKY Partners» θα επικεντρωθεί σε επενδύσεις που αφορούν την φιλοξενία, τα media και τα καταναλωτικά προϊόντα, ανέφεραν στο Twitter. «Μαζί ελπίζουμε να συνδυάσουμε τις γνώσεις μας για να χτίσουμε την εταιρεία private equity της επόμενης γενιάς σε Κατανάλωση & Ψυχαγωγία» έγραψε η διάσημη τηλεπερσόνα σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter.

Η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) θα έχει ενεργό ρόλο στην εταιρεία, ενώ η προσωπική περιουσία της Κιμ υπολογίζεται στα 1,8 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes

Έκανε... εσώρουχο την αμερικανική σημαία

Θυμάστε όταν η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) παρουσιάστηκε ως εναλλακτική λύση ομορφιάς για τα πολύ αδύνατα ξανθά μοντέλα της δεκαετίας του '90; Λοιπόν, αυτή η εποχή έχει οριστικά περάσει. Με το κλασικό στυλ Kardashian, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού Interview, με τα οπίσθια της σε πρώτο πλάνο. Βέβαια, ενώ μια φωτογραφία των οπισθίων της θα είχε, κάποτε, «σπάσει» το διαδίκτυο, δεν είναι αυτό το σημείο του σώματος που όλοι κοιτάζουν. Τα σχόλια στα social media και τα διεθνή μέσα ασχολήθηκαν με τα... φρύδια της.

Πέρα από το προφανές γεγονός ότι τα φρύδια της δεν είναι φυσικά λευκά, υπάρχει κάτι εδώ που δεν είναι σωστό, αναφέρει το The Cut των New York Times. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει το look με τα λευκά φρύδια. Αλλά καμία από τις προηγούμενες προσπάθειές της για ανοιχτόχρωμα φρύδια δεν ήταν τόσο χαρακτηριστική, όσο τα φρύδια της για το περιοδικό Interview. 

Πολλές από τις φωτογραφίες δείχνουν την Kardashian με ξανθά μαλλιά σε στυλ Farrah Fawcett (άλλη μια νέα προσθήκη στην εμφάνισή της), να φοράει τζιν και να στέκεται μπροστά από μια αμερικανική σημαία, σύμφωνα με τις οδηγίες του αρχισυντάκτη του Interview Mel Ottenberg. Πρόκειται για μια all-αμερικανική εικόνα, αν υπήρξε ποτέ, και μια αισθητική σαφώς διαφορετική από το λουκ που την έκανε διάσημη - αυτό που ήταν έντονα εμπνευσμένο από τη μαύρη κουλτούρα, το οποίο οδήγησε στο να κατηγορηθεί ξανά και ξανά για πολιτισμική οικειοποίηση. Οι χρήστες στο Twitter έχουν σίγουρα εντοπίσει μια μετατόπιση σε αυτό που η επιχειρηματίας Ashlee Ray αποκάλεσε «εποχή της λευκής γυναίκας της Kim K».

«Το λάτρεψα» παραδέχτηκε η πλατινέ ξανθιά πλέον Καρντάσιαν που άλλαξε το χρώμα των μαύρων μαλλιών της τον Μάιο για τις ανάγκες της εμφάνισής της αλά Μέριλιν Μονρόε στο Met Gala, και διατήρησε το λουκ για τη φωτογράφιση. «Πιστεύω πως οι ξανθές έχουν πιο πολλή πλάκα» παραδέχτηκε στη συνέντευξή της στον Μελ Ότενμπεργκ, Αμερικανό σχεδιαστή μόδας και εν ενεργεία αρχισυντάκτη του Interview, «απλώς νιώθω διαφορετικά», πρόσθεσε.

Η Καρντάσιαν είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού για τον Σεπτέμβριο του 2022 και στέκεται μπροστά από τον φωτογραφικό φακό φορώντας μόνο τα απαραίτητα. Στις υπόλοιπες φωτογραφίες κυριαρχεί το μπλε και το κόκκινο, ενώ σε μερικές από αυτές η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίζεται φορώντας εσώρουχα με την σημαία των ΗΠΑ.

Η Κιμ μιλά για το αμερικανικό όνειρό μέσα από μία αυθεντικά αμερικάνικη φωτογράφηση και αναφέρεται και στα πιο απλά και καθημερινά. Όπως για το ότι θα γυμναζόταν ασταμάτητα, ακόμα κι αν δεν ήταν γνωστή. Θα πήγαινε για φαγητό με τις αδερφές της, θα ήταν μαμά και θα δούλευε. Μάλλον θα είχε μία εταιρία με vintage ρούχα και θα έτρωγε για πρωινό ένα acai bowl.

Τι είπε για τον νόμο νόμο Roe v. Wade

Έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα και αυτό δεν οφείλεται μόνο στη σειρά της, SKKN, αλλά και στοδικό της true crime podcast, ενώ παράλληλα δίνει τη φωνή της και στην παιδική ταινία Paw Patrol. Μελετά 2 ώρες την ημέρα με καθηγητή για τη Νομική, έχει φτάσει στα μισά των σπουδών της, αλλά είναι σε θέση να καταλάβει την πολυπλοκότητα του νόμου Roe v. Wade για τις αμβλώσεις.

«Βλέποντας το πόσα άλματα έχουμε κάνει ως χώρα και πώς ξαφνικά πηγαίνουμε προς τα πίσω, με κάνει να σκέφτομαι ότι πολλά δικαιώματα κινδυνεύουν, όπως οι gay γάμοι. Αν ένα δικαστήριο μπορεί να αποφασίσει το τι κάνει μία γυναίκα με το σώμα της, θέτει σε κίνδυνο και τα παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, όπως έχω κάνει εγώ. Πάντα πίστευα ότι οι άνθρωποι πρέπει να ζουν τις ζωές του όπως ακριβώς θέλουν, οπότε είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει», αναφέρει η Kim, με αφορμή τον νόμο Roe v. Wade.

Για την κλιματική αλλαγή

Η Κιμ αναφέρθηκε και στον αγώνα που δίνει υπέρ των ανθρώπων που έχουν καταδικαστεί για μικρά εγκλήματα, ενώ έχει γνωρίσει γυναίκες σε φυλακές που έχουν κάνει φόνους, εξαιτίας κάποιου συζύγου ή συντρόφου. Όσο για την κλιματική αλλαγή, αποδέχεται ότι είναι ένα υπαρκτό φαινόμενο, αλλά δεν θέλει να αγχώνεται. «Πιστεύω στην κλιματική αλλαγή και πιστεύω ότι όλα μπορούν να βοηθήσουν. Αλλά πιστεύω επίσης ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και πιστεύω ότι μερικές φορές υπάρχουν τόσα πολλά για τα οποία πρέπει να ανησυχούμε σε αυτόν τον πλανήτη και μπορεί να είναι πραγματικά τρομακτικό να ζεις τη ζωή σου με άγχος», λέει χαρακτηριστικα.

 

Η σχέση της με τη μόδα

Ο σχεδιαστής μόδας και διευθυντής του Interview Magazine, Mel Ottenberg, τη ρωτά πώς νιώθει που από το κορίτσι που δεν ήθελαν στη μόδα, έγινε η γυναίκα που όλοι χρειάζονται στη μόδα. Μιλά για την εμφάνιση στο Met Gala με το full cover, πράγμα που φοβήθηκε πολύ αλλά που τελικά την έπεισε να κάνει η ομάδα της. «Ξέρω τι μου αρέσει και τι με κάνει να νιώθω άνετα, όπως ξέρω ότι πρέπει να εμπιστεύομαι και τους άλλους. Ακόμα και τις φορές που τελικά δεν λειτουργεί το αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάντα. Και στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει».

Αναφέρεται με άνεση στον Kanye West και τους ανθρώπους που έχει γνωρίσει εξαιτίας του, για το ότι δεν εντυπωσιάζεται πλέον από τους celebrities που γνωρίζει και για το ότι δεν την ενδιαφέρει να αποδείξει αν έχει κάποιο ταλέντο. «Μαγειρεύω πολύ καλά και μπορώ να κάνω τα πάντα με τα δάχτυλα των ποδιών μου». Καταλήγει στο ότι το μεγάλο της ταλέντο είναι το marketing και στο πώς να κάνει ένα προϊόν να φαίνεται προσιτό αλλά και ταυτόχρονα απρόσιτο.

Η φωτογράφιση αυτή έρχεται μόλις λίγο καιρό μετά τονχωρισμό της από τον Πιτ Ντέιβιντσον, με τον οποίο όλα έδειχναν πως πήγαιναν καλά. Τα ξένα δημοσιεύματα θέλουν τον 28χρονο ηθοποιό να προσπαθεί να σώσει τη σχέση τους αλλά την πρώην σύντροφό του να είναι ανένδοτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ξένο Τύπο, ο Ντέιβιντσον έχει προσεγγίσει κι άλλα μέλη της οικογένειας ώστε να τον συμβουλέψουν για το πώς πρέπει να κινηθεί προκειμένου να την κερδίσει πίσω.

Παρόλα αυτά, η Κιμ Καρντάσιαν δείχνει να τον έχει ξεπεράσει. Άτομο από το κοντινό περιβάλλον του κωμικού, είχε δηλώσει πρόσφατα στο OK Magazine: «Ο Πιτ παλεύει για να σώσει τη σχέση. Παρακαλεί την Κιμ να του δώσει άλλη μια ευκαιρία και μάλιστα έχει έρθει σε επαφή με τη μητέρα της, Κρις Τζένερ, και τις αδερφές της για να ζητήσει τη βοήθειά τους. Ο Πιτ είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να ξανακερδίσει την Κιμ. Θυμηθείτε, κανείς δεν πίστευε ότι κάποιος σαν τον Πιτ θα έβγαινε ποτέ με κάποιον σαν την Κιμ, αλλά το έκανε. Τώρα θα την ξανακερδίσει».

Φωτογραφίες: Ιnterviewmagazine.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


επιχείρησηΚρις ΤζένερΚιμ Καρντάσιανειδήσεις τώραWall Street