Lifestyle|13.09.2022 09:56

Meghan Markle: Διακόπτει τα νέα επεισόδια του podcast της σε ένδειξη πένθους για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Newsroom

Το podcast «Archetypes» της Μέγκαν Μάρκλ (Meghan Markle) παρέμενε μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στην κορυφή των podcast charts του Spotify παγκοσμίως, εκτοπίζοντας το «The Joe Rogan Experience» του Τζο Ρόγκαν.

Μέτα την ανακοίνωση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, όμως, η Μέγκαν Μαρκλ, η Δούκισσα του Σάσεξ, δεν θα ανεβάσει νέα επεισόδια του podcast της στο Spotify κατά τη διάρκεια της επίσημης περιόδου πένθους, όπως ανακοινώθηκε από την πλατφόρμα.

Ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι απέτισε έναν πολύ προσωπικό φόρο τιμής στην εκλιπούσα βασίλισσα, λέγοντας πόσο λατρεύει τον χρόνο που είχε περάσει με τη γιαγιά του ενώ υποσχέθηκε ότι θα τιμήσει τον πατέρα του, τον Κάρολο, ως νέο μονάρχη. Ο Χάρι και η Μέγκαν παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους το 2020 και έκτοτε αποξενώθηκαν από την οικογένεια και άσκησαν έντονη κριτική στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και στον τρόπο που τους είχαν αντιμετωπίσει.

Ωστόσο, το ζευγάρι εμφανίστηκε απροσδόκητα με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον διάδοχο του θρόνου, και τη σύζυγό του Κέιτ σε μια βόλτα κοντά στο Κάστρο του Ουίνδσορ το Σάββατο, γεγονός που υποδηλώνει μια προσέγγιση μεταξύ των αδελφών.

Το podcast της Μέγκαν Μαρκλ, που τιτλοφορείται «Archetypes» έχει φιλοξενήσει μέχρι τώρα την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ και την τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς.

Από το πρώτο επεισόδιο, στις 23 Αυγούστου με καλεσμένη τη Σερένα Γουίλιαμς, είναι το Νο. 1 podcast σε επτά χώρες: ΗΠΑ, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ινδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Το «Archetypes» είναι η πρώτη σειρά στο πλαίσιο της αποκλειστικής συμφωνίας της υπηρεσίας ροής με την Μάρκλ και την Archewell Audio του πρίγκιπα Χάρι, που υπογράφηκε τον Δεκέμβριο του 2020.

Στο «Archetypes», η Δούκισσα του Σάσεξ προσκαλεί πολιτιστικούς σχολιαστές, ιστορικούς και σύγχρονους στοχαστές να εμβαθύνουν στην προέλευση των στερεοτύπων για τις γυναίκες και στο πώς αυτά διαμορφώνουν την πορεία της ζωής.

πρίγκιπας ΟυίλιαμΠρίγκιπας ΧάριΜέγκαν ΜαρκλpodcastΒασίλισσα Ελισάβετειδήσεις τώραSpotify