Lifestyle|18.02.2019 17:36

Survivor 3: «Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Ατσούν Ιλικάλι - ΣΚΑΪ» (vids)

Newsroom

Φέτος, ο ΣΚΑΪ έχει επενδύσει πολλά στο «Survivor» και στο «Power of Love», αλλά τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά. Oι χαμηλές πτήσεις των δύο ριάλιτι υποχρεώνουν τους υπευθύνους του καναλιού του Φαλήρου σε ριζικές αλλαγές.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Δευτέρας (18/2) μέσα από τη «Φωλιά των ΚουΚου», η χαριστική βολή δόθηκε με τη μεταφορά της δημοφιλούς εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» στην prime time ζώνη της Παρασκευής, που όπως φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης δεν λειτούργησε υπέρ τους.

Παρά το γεγονός ότι η εκπομπή της περασμένης Παρασκευής (15/2) είχε αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση τα νούμερα τηλεθέασης κινήθηκαν αρκετά χαμηλά. Έχοντας απέναντι του το «MasterChef 3» στο Star, αλλά και τo «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στον Alpha,  το χθεσινό «Στην υγειά μας ρε παιδιά», έπιασε με το ζόρι μέσο όρο τηλεθέασης 11,1%.

Ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής αποκάλυψε πως το ένα σενάριο θέλει τη συνέχιση της συνεργασίας Ατσούν Ιλικάλι και ΣΚΑΪ με λιγότερα πρότζεκτ, τα οποία δεν θα καταλαμβάνουν όλη την prime time ζώνη του καναλιού, ενώ το μη αισιόδοξο σενάριο θέλει τη διακοπή της συνεργασίας και τη μεταφορά των προγραμμάτων σε άλλο κανάλι, με το Open TV να είναι ένας από τους υποψήφιους... μνηστήρες. 

Παράλληλα, η δημοσιογράφος του Star, Νάντια Ρηγάτου, συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και δεν μπορούσε φυσικά να μην τον ρωτήσει για την πρόταση που δέχθηκε από τον ΣΚΑΪ να μπει ξανά στην ομάδα των Ελλήνων στο «Survivor Ελλάδα - Τουρκία». 

«Δέχθηκε μια ερώτηση για το πως το βλέπω, αλλά η κουβέντα σταμάτησε εκεί από τη στιγμή που οι άνθρωποι με ρώτησαν μέχρι πότε έχω γυρίσματα και τους είπα ότι είναι μέχρι τον Ιούνιο και οφείλω να είμαι στο “Τατουάζ”» δήλωσε ο Ντάνος, ξεκαθαρίζοντας επίσης πως δεν θα μπορούσε εύκολα να βρεθεί το κίνητρο που θα τον κάνει να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

SurvivorSurvivor 2019