Lifestyle|15.09.2022 02:30

Eddie Redmayne: Ο δημοφιλης ηθοποιός θυμάται τις αποτυχίες του - Ποιες ταινίες θα ήθελε να ξεχάσει

Newsroom

Ο Έντι Ρέντμεϊν (Eddie Redmayne) πριν μπει στη λίστα με τους ηθοποιούς «πρώτης γραμμής» του Χόλιγουντ είχε παίξει σε μία σειρά από ταινίες τις οποίες θα ήθελε να ξεχάσει και ο ίδιος. Μιλώντας στο Vanity Fair για το τελευταίο του θρίλερ, The Good Nurse -στο οποίο πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Τζέσικα Τσάστεϊν- ο Ρέντμεϊν μίλησε για τις ταινίες αυτές.

«Η αλήθεια είναι ότι κάνεις πολλή δουλειά πριν δει κανείς οποιαδήποτε από τη δουλειά που έχεις κάνει», παραδέχτηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. «Έτσι έκανα όλες αυτές τις ταινίες για χρόνια. Έκανα μια ταινία που ονομάζεται Savage Grace με την Τζούλιαν Μουρ, στην οποία έπαιξα έναν τύπο που ονομάζεται Άντονι Μπέικον που σκότωσε τη μητέρα του» είπε.

Ενώ το δράμα του 2007 πήρε κακές κριτικές και η βαθμολογία του στο Rotten Tomatoes ήταν 38%, ο ηθοποιός θυμήθηκε ακόμη μία ταινία στην οποία έπαιξε το 2011 και η οποία πήρε ακόμα πιο χαμηλή βαθμολογία στο Rotten Tomatoes. «Έκανα μια ταινία που ονομάζεται Hick, η οποία έχει 5% στο Rotten Tomatoes, στην οποία έπαιξα έναν Τεξανό παιδόφιλο εθισμένο στα ναρκωτικά». Στην ταινία πρωταγωνιστούσε η Κλόι Γκρέις Μορέτζ και έπαιζαν επίσης η Μπλέικ Λάιβλι, η Τζούλιετ Λιούις και ο Άλεκ Μάλντουιν.

«Έχω κάνει λοιπόν όλες αυτές τις ταινίες, δεν τις έχει δει κανείς -σε ορισμένες περιπτώσεις-, ευτυχώς. Αλλά μετά φυσικά κάνεις μια ταινία για την οποία γίνεσαι γνωστός και τότε αυτός είναι ο κόσμος. Χωρίς να το ξέρεις, αυτή είναι η τροχιά που ακολουθείς», πρόσθεσε.

Ο Ρέιτμεϊν κέρδισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου το 2015 για τον ρόλο του ως τρανς γυναίκα στο The Danish Girl, ρόλο για τον οποίο στη συνέχεια είπε ότι ήταν «λάθος» που τον έπαιξε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΧόλιγουντΈντι Ρέντμεϊνειδήσεις τώραηθοποιός