Lifestyle|18.02.2019 20:40

Η 5χρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν βρήκε το άλλο της μισό (pics)

Newsroom

Η 5χρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ είναι από τώρα ερωτευμένη και μάλιστα το αγόρι της, φρόντισε να της αγοράσει ένα πανάκριβο δώρο από τα Tiffany & Co. για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος του ράπερ Consequece, Κέιντεν Μιλς, που ήδη έχει κυκλοφορήσει ένα δικό του τραγούδι το «Dream About Nicki» έχει το δικό του προφίλ στο Instagram και μέσα από αυτό ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται δίπλα στη Νορθ, αποκαλώντας την μάλιστα «το άλλο του μισό».

 

Μάλιστα, σε κάποιες από τις φωτογραφίες φαίνεται να την κρατά αγκαλιά, ενώ σε μία άλλη γράφει: «Έτοιμος για την Νόρθι. Μωρό μου θα σε δω σύντομα». Σε μία ακόμη, φαίνεται να αγοράζει μια χρυσή καρδιά για τον λαιμό από το γνωστό κατάστημα Tiffany & Co. και στην λεζάντα γράφει: «Θα το λατρέψει. Τυλίξτε το κύριε, θα το πάρω».

T

Ωστόσο, οι δημοσιεύσεις του 7χρονου νεαρού στα social media δεν ενθουσιάζουν όλους τους θαυμαστές του, που κατηγορούν αυτόν που διαχειρίζεται τον λογαριασμό του στο Instagram, για κακομεταχείριση ανηλίκου.

T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

κόρηΚιμ Καρντάσιαν