Lifestyle|16.09.2022 14:49

Blake Lively - Ryan Reynolds: Θα γίνουν γονείς για τέταρτη φορά - Η εμφάνιση που «αποκάλυψε» την εγκυμοσύνη

Newsroom

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και η Μπλέικ Λάιβλι(Blake Lively) ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για τέταρτη φορά. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στη 10η ετήσια Σύνοδο Κορυφής του Forbes Women’s Summit στην Νέα Υόρκη και μίλησε για την ενδυνάμωση της γυναίκας, φορώντας ένα μίνι λαμπερό φόρεμα σε αποχρώσεις του χρυσού. Το εφαρμοστό φόρεμα αποκάλυπτε την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, για την οποία κανείς δεν είχε υποψιαστεί κάτι. Στη διάρκεια της συζήτησης είπε για την εγκυμοσύνη της: «Μου αρέσει να δημιουργώ είτε αυτό είναι κέικ, παραμύθια, επιχειρήσεις είτε άνθρωποι».

 

Το ζευγάρι φρόντισε να το κρατήσει μακριά από τα social media και τα φώτα της δημοσιότητας το ευχάριστο γεγονός. Οι θαυμαστές της απόρησαν, καθώς τον Αύγουστο η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, όπου πόζαρε με λευκό μπικίνι και η κοιλιά της ήταν ακόμα επίπεδη, αλλά προφανώς η φωτογραφία είχε τραβηχτεί πολύ νωρίτερα.

 

Το ζευγάρι έχει ήδη τρία παιδιά, την 7χρονη James, την 5χρονη Inez και την 3 ετών Betty. Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2012 και υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί δύο χρόνια αργότερα.

Σε συνέντευξή του στο «Details» τον προηγούμενο χρόνο, ο Ρέινολντς είχε δηλώσει πως ο ίδιος και η σύζυγός του προέρχονται και οι δύο από μεγάλες οικογένειες και έτσι, θέλουν να αποκτήσουν κι οι ίδιοι πολλά παιδιά. «Θα θέλαμε να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι τρελό, αλλά νομίζω πως αυτό θα μας κάνει πολύ χαρούμενους».

Τον Δεκέμβριο του 2021, ο Ryan Reynolds μίλησε στο LinkedIn News Senior Editor at Large Jessi Hempel για τη σημασία της οικογένειας και του χρόνου που περνάει, λέγοντας: «Θέλω τα παιδιά μου να έχουν ένα αρκετά φυσιολογικό πρόγραμμα. Για πολλά χρόνια, όταν η σύζυγός μου Blake γύριζε μια ταινία, εγώ δεν γύριζα μια ταινία και ήμουν με τα παιδιά και το αντίστροφο. Έτσι κάναμε ένα είδος ανταλλαγής. Ποτέ δεν δουλέψαμε την ίδια στιγμή. Αλλά πάντα ήμασταν μακριά. Έτσι, έλειπαν και τα παιδιά».

Η Blake Lively γνωρίστηκε με τον Ryan Reynolds το 2010 στα γυρίσματα της ταινίας Green Lantern. Τότε, και οι δύο είχαν σχέση με άλλους ανθρώπους, η μεν Blake ήταν με τον Penn Badgley και ο δε Ryan ήταν παντρεμένος με την Scarlett Johansson. Την ίδια χρονιά, χώρισαν και μερικούς μήνες μετά άρχισαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις. Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2012, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Boone Hall Plantation στη South Carolina σε μία μυστική τελετή υπό τη μουσική υπόκρουση μίας παιδικής χορωδίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ράιαν ΡέινολντςέγκυοςΜπλέικ Λάιβλιηθοποιός