Lifestyle|19.02.2019 01:18

MasterChef: Εκνευρισμένοι οι κριτές έβγαλαν 9 υποψήφιους προς αποχώρηση (vid)

Newsroom

Ένα Mystery Βox, ήρθε να ταράξει την ηρεμία των παικτών. Αυτή τη φορά, δοκιμάστηκαν για τα καλά η ετοιμότητα και η εφευρετικότητα τους. Σε αυτή τη δοκιμασία κλήθηκαν να αποδείξουν ότι διαθέτουν μαγειρική ευφυΐα για να μαγειρέψουν όχι μόνο ένα όμορφο, αλλά και γευστικό πιάτο.

Το τεστ δημιουργικότητας, έκανε πολλούς από τους διαγωνιζόμενους να αμφισβητήσουν το πόσο δημιουργικοί και έτοιμοι είναι τελικά, για να συνεχίσουν να μαγειρεύουν στην κουζίνα του «MasterChef».

Στην αρχή της δοκιμασίας οι κριτές ήταν πολύ ευχαριστημένοι καθώς δοκίμαζαν γευστικά πιάτα, στην πορεία όμως «χαλάστηκαν» αφού όπως είπε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «εκεί που ξεκινούν τα κακά πιάτα, τελειώνει το χιούμορ».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μιλώντας εκ μέρους και των άλλων δύο κριτών, ανακοίνωσε πως τα τρία χειρότερα πιάτα της σημερινής δοκιμασίας ήταν των Παντελή Βούρου, Άλκηστις Αλεξάκη και Μαρία Τσαπράνη, ωστόσο, δεν θα είναι οι μόνοι που θα παλέψουν για τη θέση τους στο σπίτι.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι, επίσης, οι Κωνσταντίνα Δημητρίου, Θάνος Σπανός, Ασημίνα Ουστάλλι, Ιωάννα Μπουρλόκα, Γιώργος Ορφανός και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

«Όλοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό. Υπάρχουν ώρες και στιγμές που κάνουμε πλάκα και ώρες που μαγειρεύουμε και απαιτούμε κάποια πράγματα από σας. Δεν σας παρακαλάμε για κάποια πράγματα, τα απαιτούμε. Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι είστε τα τρία χειρότερα πιάτα. Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο MasterChef. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα… Αύριο θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά», είπε εκνευρισμένος, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ωστόσο, τα σχόλια τoυ Σωτηρή Κοντιζά για το πιάτο, αλλά και τη συμπεριφορά της, έκαναν την Άλκηστη να ξεσπάσει.

«Νευρίασα, να μου πουν πού είναι το θράσος μου κι εγώ θα το διορθώσω», είπε η ίδια, ενώ αργότερα μετά την ανακοίνωση της επιτροπής ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν είναι μόνο οι τρεις με το χειρότερο πιάτο, αλλά και οι εννέα παίκτες που είχαν μείνει κάτω, έφεραν οργή με την ίδια παίκτρια να λέει: «Αφού δεν του έδωσα μπουνιά να παρακαλάει… ».

 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

MasterChef 2019MasterChefΆλκηστις Αλεξάκη