Lifestyle|19.09.2022 12:31

Gisele Bundchen - Tom Brady: Σύννεφα στον γάμο τους - Ζουν χωριστά έδω και έναν μήνα

Newsroom

Προβλήματα φαίνετα πως αντιμετωπίζουν στον γάμο τους η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) με τον Τομ Μπρέιντι (Tom Brady), έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, o Tom Brady και η Gisele Bundchen ζουν χωριστά για «περισσότερο από ένα μήνα»

Το ζευγάρι ήταν μακριά ο ένας από τον άλλον τις τελευταίες έξι εβδομάδες, καθώς ο Brady, 45 ετών, επιστρέφει στο NFL και η Bundchen, 42 ετών, ταξιδεύει. «Η Gisele είναι απασχολημένη με τη δική της ζωή τώρα και έχει περάσει χρόνο μακριά από τον Tom στο Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη», λέει πηγή στο People. Μια δεύτερη πηγή προσθέτει: «Κατά τη διάρκεια της σεζόν, ζουν χωριστές ζωές».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η απόφαση του Brady να επιστρέψει στα γήπεδα ήταν εκεινό που δημιούργησε ρωγμές στον γάμο του με το supermodel, το οποίο έχει πει ότι θέλει να είναι περισσότερο παρών με τα παιδιά τους - τον γιο Benjamin Rein, 12 ετών, και την 9χρονη κόρη Vivian Lake, και μαζί με τον 15χρονο γιο του Brady, John Edward, τον οποίο απέκτησε με την Bridget Moynahan.

Μια τρίτη πηγή ανέφερε ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου φροντίζει να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του. «Κανένας άλλος σύζυγος δεν παίρνει έξι μήνες άδεια το χρόνο για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά μόνο στην οικογένειά του», λέει η πηγή. «Και κατά τη διάρκεια της σεζόν, ναι μεν ταξιδεύει για αγώνες και προπονείται, αλλά είναι και με την οικογένειά του πολύ».

Το ζευγάρι διαθέτει ένα σπίτι αξίας 17 εκατομμυρίων δολαρίων στο πολυτελές Indian Creek Village του Μαϊάμι. «Και οι δύο θέλουν να ζουν στο Μαϊάμι, το αγαπούν και έχουν πολλούς φίλους εκεί», λέει η πρώτη πηγή στο People. Και προσθέτει: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει επίσημος χωρισμός σε αυτό το σημείο, θα ήθελαν να τα βρουν μεταξύ τους».

 «Περνούσαν μια δύσκολη περίοδο»

Ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl και η Βραζιλιάνα σύζυγός του, «περνούσαν μια δύσκολη περίοδο», δήλωσε μια πηγή στο People την περασμένη εβδομάδα: «Υπάρχει μεγάλη ένταση. Ήταν τόσο χαρούμενη όταν ανακοίνωσε την απόσυρσή του και δεν ενθουσιάστηκε καθόλου όταν το ακύρωσε».

Πρόσθεσε ότι ο Μπρέιντι «γνωρίζει ότι αυτή είναι η τελευταία του σεζόν στο NFL αν θέλει να παραμείνει παντρεμένος». Ο Brady και η Bundchen ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ένα μήνα μετά τον αρραβώνα τους σε μια μικρή τελετή στις 26 Φεβρουαρίου 2009, στην Καθολική Εκκλησία της Αγίας Μόνικα στην Καλιφόρνια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζιζέλ ΜπούντχενγάμοςΤομ Μπρέιντιμοντέλοειδήσεις τώρα