Lifestyle|20.09.2022 15:14

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Δεν νομίζω ότι έπρεπε να κοπούν τα επεισόδια των "Απαράδεκτων" με τον Φιλιππίδη» - Τι είπε για το MeToo

Newsroom

Η αγαπημένη ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε για τον έρωτα, το ενδεχόμενο να γίνει κάποια στιγμή μητέρα αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συμμετοχή του στους «Απαράδεκτους».

«Όταν τελείωσαν τους βλέπαμε πολύ καιρό και κάποια στιγμή είπα ότι είναι πνευματική περιουσία. Δεν γίνεται να μην τη σέβεται κανείς και να την καταπατάει. Ευτυχώς βρέθηκε μια νομική φόρμουλα και το σώσαμε. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να κοπούν οι σκηνές με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ήταν και είναι ένας σπουδαίος κωμικός ανεξαρτήτως τα όσα λένε και τη δράση του και που θα δούμε τι έχει γίνει» σημείωσε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Χρησιμοποιώντας κάποιος κωδικούς καθαρά κωμικούς ήμουν σίγουρη ότι δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και το κοινό θα το δεχτεί. Είναι ένα κίνημα που έπρεπε να έρθει αλλά διαφωνώ με τον όρο #metoo. Θα ήθελα να είχαμε ιδανικά μια δική μας λέξη. Έπρεπε να μπει ένα μέτρο αλλά πάλι έχουμε μια ακρότητα με την αντιμετώπιση του θέματος. Τώρα είμαστε πάλι άκρα, από την άλλη μεριά» υπογράμμισε η ηθοποιός. 

«Τα έχω καταφέρει καλύτερα στα επαγγελματικά, χωρίς να "πουλήσω" κομμάτια μου»

Αναφερόμενη στο βιβλίο της «Ο έρωτας είναι παιχνίδι μωρό μου» από τις εκδόσεις Διόπτρα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου εξομολογήθηκε πως «δεν είμαι καλή στο παιχνίδι του έρωτα. Δεν την έχω πατήσει εγώ από έρωτα νομίζω. Πιο πολύ την πάτησα από φίλους παρά από τους άντρες. Έχω κλάψει τουλούμια αλλά στον απολογισμό δεν θεωρώ τον εαυτό μου προδομένο από το αντρικό φύλο. Με έχουν φλερτάρει κανονικά, όχι κάτι τραγικό, φυσιολογικά πράγματα. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε εμείς οι γυναίκες στον έρωτα είναι ό,τι απαρνιόμαστε τον προσωπικό μας χωροχρόνο, τον συγχωνεύομε με τον άλλον και χάνουμε ποιοι είμαστε εμείς και ποιος είναι ο άλλος. Είναι ωραίο να γίνεσαι ένας, αλλά είναι ωραίο να είστε και δύο. Θέλει μία χορευτική κίνηση ο έρωτας».  

«Δεν είχαμε ποτέ σχέση με τον Θοδωρή Αθερίδη»

Δεν δίστασε να ξεκαθαρίσει πως «δεν τα είχαμε ποτέ με τον Θοδωρή Αθερίδη. Ούτε ακουμπιστήκαμε. Αδέρφια. Αδερφάκι μου. Πώς είναι να συνεργάζεσαι μετά από τόσα χρόνια; Τα ίδια ελαττώματα που είχε έχουν μεγαλώσει και τα ίδια προτερήματα έχουν μεγαλώσει. Βλέπεις τον ίδιο άνθρωπο επί δύο στο ψυχικό κομμάτι» και επισήμανε: «Δεν θα ξανακάναμε το "Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς" είμαι κάθετη. Το ζευγάρι αυτό το εξαντλήσαμε, είδαμε όλες τις πτυχές του. Είναι ένα ξένο φορμάτ που το κάναμε ελληνικό. Ανήκει στους Καναδούς και είναι μεγάλος πόνος να μη σου ανήκει κάτι που έχεις δουλέψει τόσο πολύ. Είναι πολλοί λόγοι που δεν θα το ξανάκανα» αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο Κώστας Κόκλας είχε αρνηθεί να κάνει τον ρόλο που τελικά υποδύθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Αν έκανα παιδί δε θα ήμουν καλή μάνα»

Για τον λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδί, ανέφερε: «Δεν προέκυψε, δεν ήθελα. Δεν θα ήμουν καλή μάνα ή θα ήμουν μια μάνα "θύμα". Ένα από τα δύο θα γινόμουν. Ή θα τα έδινα όλα στο παιδί και θα έχανα τον εαυτό μου ή θα γινόμουν το αντίθετο. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα εγώ να βρω το μέτρο. Μέχρι τα 15 με 16, σκεφτόμουν τον εαυτό μου με νυφικό. Μετά έβαλα δύο νυφικά σε κάτι γυρίσματα και κατάλαβα πόσο κουραστικό ένδυμα είναι».

Όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, είπε: «Δεν είμαι κατά σε όλα. Και γουστάρω να κάνω, έχω κάνει και θα κάνω. Δεν είναι κακό αν μπορούμε να πάμε κόντρα στη φθορά. Αυτό που με ανησυχεί είναι η φθορά από μέσα. Σκέφτομαι πολύ ως πιτσιρίκα και αυτό είναι κάτι που με ανησυχεί». Κλείνοντας, η Δήμητρα Παπαδοπούλου εκμυστηρεύτηκε: «Τα έχω καταφέρει καλύτερα στα επαγγελματικά. Στον απολογισμό ζωής δεν ξέρω. Μέχρι σήμερα τα επαγγελματικά είναι καλύτερα χωρίς να έχω πουλήσει πράγματα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΠέτρος ΦιλιππίδηςMeTooΔήμητρα Παπαδοπούλουηθοποιός