Lifestyle|02.11.2018 13:23

Έγκυος η Tζένη Θεωνά: Πώς αντέδρασαν στο «Για Πάντα Παιδιά»

Newsroom

Η Τζένη Θεωνά είναι ενθουσιασμένη που η όμορφη περίοδος την οποία διανύει στην προσωπική της ζωή (σ.σ. μπήκε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της) συνδυάζεται με μια πολύ δημιουργική και ευχάριστη επαγγελματική συνεργασία.

Διαβάστε τι λέει η ίδια, μιλώντας στο People και στην Σόνια Καζόνι:

«Η σειρά Για Πάντα Παιδιά έχει εξαιρετικό χιούμορ, ωραίους χαρακτήρες και υπέροχους συνεργάτες! Πιστεύω πως όλοι δέσαμε ταχύτατα μεταξύ μας. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ και για τη συγκυρία: αμέσως με αγκάλιασαν και καλοδέχτηκαν τα νέα. Στην αρχή είχα μεγάλο άγχος για τη δουλειά, αλλά βρήκα υποστήριξη και φροντίδα από τους συνεργάτες μου. Τους ευχαριστώ και χαίρομαι που μοιραζόμαστε κι αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Κάποια στιγμή θα ενταχθεί και η εγκυμοσύνη στην ιστορία –η Ειρήνη, ο χαρακτήρας μου, θα περιμένει κι αυτή μωράκι–, οπότε θα συντονιστούμε!» αποκαλύπτει με μεγάλη χαρά που επιστρέφει τηλεοπτικά, καθώς αγαπά πολύ τη μυθοπλασία στην τηλεόραση.

Στη σειρά είναι ζευγάρι με τον Αποστόλη Τότσικα, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί και στο Πίσω στο Σπίτι και έχουν πολύ καλή χημεία. Ο συμπρωταγωνιστής τους, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, πριν από λίγες ημέρες είχε ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του. Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του; «Είναι δυνατός, ψύχραιμος και αισιόδοξος. Έχει πιο γρήγορη ανάρρωση απ’ ό,τι περίμεναν αρχικά οι γιατροί και πιστεύω πως σύντομα θα καταφέρει να είναι κοντά μας. Είναι υπόδειγμα ασθενή και, εκτός από ταλαντούχος, ένα πολύ γλυκό πλάσμα. Μας έχει συγκινήσει με τη δύναμη και το θάρρος του, μας λείπει και τον περιμένουμε με ανυπομονησία!» λέει η Τζένη ενώ στο κινητό της έρχονται μηνύματα που την ενημερώνουν για το επόμενο γύρισμα.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής, 4 Νοεμβρίου 2018

Εξώφυλλο People, Τζένη Θεωνά
Τζένη Θεωνά