Lifestyle|22.09.2022 11:46

Μιχάλης Σαράντης - Μαίρη Μηνά: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

Newsroom

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης. Η ευχάριστη είδηση γνωστοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (22/9), μέσα από την εκπομπή «Breakfast@star». Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ σπάνια πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις μιας και κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Μηνά είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο, η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον ηθοποιό, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» πριν από μερικές ημέρες.

«Έχουν αλλάξει τα πάντα! Και προς το καλό και προς το κακό. Έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο. Δεν το είχα ανακοινώσει, είναι η πρώτη φορά που το λέω. Ταράχτηκαν τα πράγματα, αλλά παράλληλα έρχεται μια άλλη ζωή στον κόσμο σε λίγες μέρες. Ο μπαμπάς μου πρόλαβε να μάθει ότι θα γίνει παππούς» είχε πει ο Μιχάλης Σαράντης.

Η φετινή σεζόν είναι κάτι παραπάνω από «γεμάτη» για τον ηθοποιό, καθώς πρωταγωνιστεί σε δύο νέες σειρές, «Παράδεισο των Κυριών» στον Alpha και «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ1. Παράλληλα, συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Ματωμένα Χώματα» μέχρι τέλος Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στη συνέχεια θα ερμηνεύσει ξανά τον «Αίαντα» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη στο θέατρο Αλκυονίς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μιχάλης Σαράντηςηθοποιόςπαιδίειδήσεις τώραγονείςΜαίρη Μηνά