Lifestyle|22.09.2022 13:36

Μιχάλης Σαράντης: «Σε ευχαριστώ που με επέλεξες για μπαμπά σου» - Η τρυφερή αγκαλιά με την κόρη του

Newsroom

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ σπάνια πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις μιας και κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του και φαίνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ. «Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου, έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή… Καμάρι μου. Παιδί μου. Σ' ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου. Μαίρη μου. Κερασιά μου ολάνθιστη, σ' αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα. Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το φως. Θέλω θερμά να ευχαριστήσω το μαιευτήριο και το υπέροχο προσωπικό του για την φροντίδα, καθώς και τον γιατρό μας Γιώργο Νικολόπουλο που μαζί με την μαία μας Κέλλυ Περιβολάρη ήταν πάντα δίπλα μας όλες αυτές τις μέρες! Επιτέλους, χαρά» έγραψε ο Μιχάλης Σαράντης.

 

Η φετινή σεζόν είναι κάτι παραπάνω από «γεμάτη» για τον ηθοποιό, καθώς πρωταγωνιστεί σε δύο νέες σειρές, «Παράδεισο των Κυριών» στον Alpha και «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ1. Παράλληλα, συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Ματωμένα Χώματα» μέχρι τέλος Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στη συνέχεια θα ερμηνεύσει ξανά τον «Αίαντα» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη στο θέατρο Αλκυονίς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μαιευτήριοπαιδίΜαίρη Μηνάκόρηειδήσεις τώραΜιχάλης Σαράντης