Lifestyle|25.09.2022 09:57

Kim Kardashian: «Ciao Kim» - Η εμφάνιση στην πασαρέλα του οίκου Dolce & Gabbana στο Μιλάνο

Newsroom

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) ιδρύτρια της σειράς εσωρούχων SKIMS και των καλλυντικών SKKN, μοντέλο και ριάλιτι σταρ, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση μετά το ντεμπούτο της συλλογής «Ciao, Kim» που σχεδίασε μαζί με τους Dolce & Gabbana στην επίδειξή τους στο Μιλάνο το Σάββατο, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας.

Σε μια εμφάνιση-έκπληξη, η 41χρονη Kim αποκαλύφθηκε στη σκηνή με ένα αμάνικο μαύρο αστραφτερό φόρεμα, ενώ τα ξανθά μαλλιά της ήταν φτιαγμένα σε ψηλό κότσο. Στη συνέχεια την συνόδευσαν στη σκηνή ο Stefano Gabbana και ο Domenico Dolce και η τριάδα υποκλίθηκε στο κοινό. Σύμφωνα με το People, στην πρώτη σειρά καθόταν η μητέρα της, Kris Jenner, η αδελφή της Khloe Kardashian και τα τρία παιδιά της North, 8 ετών, Chicago, 3 ετών και Saint, 5½ ετών.

 

 

Το Elle ανέφερε ότι η επίδειξη άνοιξε υπό τους ήχους των φωτογραφικών μηχανών των παπαράτσι, αλλά και των επιφανημάτων και των κραυγών που ακούγονταν να λένε «Σ' αγαπάμε Kim!». Η συλλογή ήταν κυρίως μαύρη, λευκή και ασημένια - με πολλά διακοσμητικά στοιχεία από δαντέλα, κρύσταλλα και λεοπάρ μοτίβα. Ενώ τα μοντέλα επιδείκνυαν τα ρούχα, στο παρασκήνιο έπαιζε ένα βίντεο με την Κιμ να τρώει μακαρόνια.

Η συλλογή Kim x Dolce & Gabbana δεν είναι μόνο ένα «όνειρο που έγινε πραγματικότητα», όπως λέει η διάσημη περσόνα στη Vogue, αλλά είναι μια οικογενειακή, ολοκληρωμένη στιγμή. Η ιδέα της Kim Kardashian για τη μόδα επηρεάστηκε από την γκαρνταρόμπα της μητέρας της: Δεδομένου ότι περιείχε πολλά κομμάτια Dolce & Gabbana, η συγκεκριμένη μάρκα ήταν πάντα μέρος του στυλ της. Τώρα το μοιράζεται με το κοινό μέσω μιας συλλογής που σχεδιάστηκε «για να εκπροσωπήσει το αρχείο [από το 1987 έως το 2007] με αυτή την αναδρομή των τελευταίων 25 ετών με όλες τις αγαπημένες μου εμφανίσεις», λεεί η ίδια.  

H ιδέα για τη συλλογή αυτή ξεκίνησε μετά τον γάμο της Kourtney Kardashian την περασμένη άνοιξη. Η Kim φόρεσε τα δικά της vintage κομμάτια Dolce & Gabbana, προκαλώντας το ενδιαφέρον των Domenico Dolce και Stefano Gabbana και οδηγώντας σε μια συζήτηση σχετικά με τα αρχειακά κομμάτια, τα οποία αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στη μόδα. Άλλωστε αυτό μαρτυρούν και οι αναβιώσεις της δεκαετίας του '90 και του 2000. Η Kim επαναφέρει εμβληματικές εμφανίσεις μαζί με τα προσωπικά της αγαπημένα, καθώς και πολλη λάμψη- η Kαρντάσιαν είναι λάτρης των κρυστάλλων. Στο βίντεο της Vogue περιγράφει ως «εξαιρετικά αισθησιακό» το ιταλικό στυλ- μια ποιότητα που συναντάται επίσης στη δουλειά των Dolce & Gabbana και στις δικές της ενδυματολογικές προτιμήσεις. 

Η 66χρονη Jenner δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με την στιγμή της κόρης της στο τέλος της επίδειξης.

 

Η Kim μοιράστηκε επίσης μερικά στιγμιότυπα στο Instagram story της που αποκάλυπταν την κυκλοφορία του «Ciao, Kim». Μπλουζάκια με το πρόσωπο της ριάλιτι σταρ πάνω τους, καθώς και κονσέρβες με την ετικέτα της, ήταν μέρος των όσων ανάρτησε.

Η Kardashian είχε αποκαλύψει στους ακολούθους της στο Ιnstagram τη νέα της σχέση με τους Dolce & Gabbana. Εθεάθη να φεύγει από τα γραφεία του οίκου μόδας την Πέμπτη, ντυμένη με ένα μαύρο catsuit. Η Kardashian μοιράστηκε διάφορα βίντεο, σε ένα από τα οποία κάθεται στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου και τρώει πίτσα, ενώ οι παπαράτσι προσπαθούν να τη φωτογραφίσουν. Το στυλ της θυμίζει κλασικό Hollywood σε σχέση με άλλο βίντεο στο οποίο φοράει ένα εντυπωσιακό φόρεμα και έχει μπούκλες τα μαλλιά της. Και πάλι, το βίντεο τελειώνει με το hashtag #CiaoKim.

 

Σε ένα άλλο ασπρόμαυρο βίντεο φαίνεται να βγαίνει από ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, να δέχεται λουλούδια, να περνάει δίπλα από τους παπαράτσι και να τα αφήνει όλα πίσω της με αυτοπεποίθηση. Το βίντεο τελειώνει με το hashtag #CiaoKim. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: «Ciao Μιλάνο», προαναγγέλοντας στην ουσία την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας. Τα βίντεο της Kardashian στο Instagram συν-δημοσιεύτηκαν από τον οίκο μόδας.

 

 

Σημειώνεται ότι το επίσημο ντεμπούτο της Kim στην πασαρέλα έγινε τον Ιούλιο στο show του Balenciaga για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022 στο Παρίσι.

ειδήσεις τώραDolce & GabbanaΚιμ ΚαρντάσιανΜιλάνοπασαρέλα