Lifestyle|26.09.2022 11:40

Rihanna: Θα τραγουδήσει στο μεγάλο σόου στο ημίχρονο του Super Bowl 2023

Newsroom

Το Apple Music Super Bowl Halftime Show του 2023 βρήκε τον βασικό του καλλιτέχνη στο πρόσωπο της Ριάνα (Rihanna). Η δημοφιλής τραγουδίστρια υπέγραψε για να εμφανιστεί στο mega event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl LVII στις 12 Φεβρουαρίου λίγο έξω από το Φοίνιξ της Αριζόνα.

Το βράδυ της Κυριακής τόσο η σταρ όσο και το NFL ανέβασαν στα social media μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν μόνο το χέρι της τραγουδίστριας, να κρατά μια μπάλα. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα πως η Rihanna θα εμφανιστεί στο Super Bowl 2023.

 

«Η Rihanna είναι ένα ταλέντο μιας ολόκληρης γενιάς, μια γυναίκα με ταπεινό ξεκίνημα που έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες σε κάθε της βήμα. Ένα άτομο που γεννήθηκε στο μικρό νησί Μπαρμπάντος και έγινε ένας από τους πιο διακεκριμένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Αυτοδημιούργητη στις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία», ανέφερε ο ράπερ Jay-Z, του οποίου η εταιρεία Roc Nation είναι ανάμεσα στους παραγωγούς του σόου. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Rihanna στη σκηνή του Apple Music Super Bowl Halftime Show», πρόσθεσε στη δική του δήλωση ο Seth Dudowsky, επικεφαλής του τμήματος μουσικής του NFL. «Η Rihanna είναι μια καλλιτέχνιδα μιας γενιάς που έχει αποτελέσει μια πολιτιστική δύναμη σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Rihanna, τη Roc Nation και την Apple Music για να προσφέρουμε στους οπαδούς άλλη μια ιστορική εμφάνιση στο Halftime Show».

Πέρα από την καριέρα της στη μουσική βιομηχανία, η Rihanna έχει καταφέρει να χτίσει μια επιχειρηματική αυτοκρατορία. Πέρυσι, το Forbes ανακοίνωσε ότι η τραγουδίστρια έγινε δισεκατομμυριούχος και πως αποτελεί την πλουσιότερη γυναίκα μουσικό, χάρη στη σειρά μακιγιάζ Fenty Beauty και εσωρούχων Savage x Fenty που έχει δημιουργήσει.

 

 

 

Το Super Bowl Halftime Show είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς, με τους καλλιτέχνες να δίνουν συνήθως τα πάντα για τις εμφανίσεις τους και τις guest εμφανίσεις να είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Το 2023 θα σηματοδοτήσει επίσης την πρώτη χρονιά που η Apple Music θα είναι ο χορηγός παρουσίασης της εκδήλωσης, αντικαθιστώντας την Pepsi, η οποία ήταν χορηγός του σόου την τελευταία δεκαετία. Η Apple υπόσχεται behind-the-scenes προβολές και πρόσθετο περιεχόμενο ενόψει του μεγάλου αγώνα.

«Η Rihanna είναι μια απίστευτη καλλιτέχνιδα που είναι η αγαπημένη πολλών εκατομμυρίων πελατών του Apple Music σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Oliver Schusser, αντιπρόεδρος της Apple για το Apple Music και το Beats. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Rihanna, τη Roc Nation και το NFL για να προσφέρουμε στους οπαδούς της μουσικής και του αθλητισμού ένα σπουδαίο σόου - τι μοναδική καλλιτέχνης για το πρώτο Apple Music Super Bowl Halftime Show».

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο σόου, συμπεριλαμβανομένων και στιγμιότυπων, θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες στις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του Apple Music.

Στο Halftime Show του 2022 εμφανίστηκαν στο SoFi Stadium οι Snoop Dogg, Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar και 50 Cent. Άλλοι καλλιτέχνες που έχουν εμφανιστεί στο εν λόγω σόου είναι ο The Weeknd, η Lady Gaga και η Beyonce.

Αλλά το σόου στο ημίχρονο έχει γίνει σημαντικότερο από μια απλή εμφάνιση, με τους καλλιτέχνες να χρησιμοποιούν συχνά το γεγονός για να ανακοινώσουν περιοδείες ή νέα άλμπουμ και με τις κάμερες να καταγράφουν την προετοιμασία  εν αναμονή του μεγάλου γεγονότος. Το NFL αναφέρει ότι το 2022 το Pepsi Halftime Show το παρακολούθησαν περισσότεροι από 120 εκατομμύρια άνθρωποι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τραγουδίστριαειδήσεις τώραSuper BowlΡιάνα