Lifestyle|27.09.2022 10:16

Kim Kardashian: Aγοράζει νέα έπαυλη στο Μαλιμπού για να «έχει την αυτονομία της»

Newsroom

Η τελευταία αγορά της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) είναι «άλλος ένας τρόπος για να έχει την αυτονομία της», από τον πρώην σύζυγό της Κάνιε Γουέστ (Kanye West), ανέφερε μια πηγή στο PEOPLE. Η Kim Kardashian είναι πλέον ιδιοκτήτρια μιας νέας έπαυλης στο Μαλιμπού, αλλά θα κρατήσει το οικογενειακό της σπίτι στο Hidden Hills.

Η ιδρύτρια των SKIMS, 41 ετών, έκανε την αγορά αυτό το μήνα και μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE τα σχέδιά της για τη βίλα του Μαλιμπού. «Το σπίτι στο Μαλιμπού είναι απλώς ένα σπίτι στην παραλία. Δεν θα πουλήσει το σπίτι της στο Hidden Hills», ανέφερε.

Μια δεύτερη πηγή αναφέρθηκε στα κίνητρά της για την αγορά: «Το σπίτι του Kanye είναι πολύ κοντά [στο σπίτι του Hidden Hills] και αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να έχει την αυτονομία της». Το 2021, ο West αγόρασε ένα ακίνητο απέναντι από την κύρια κατοικία της Kardashian.

Η Kardashian και ο πρώην σύζυγός της αγόρασαν την έπαυλη Hidden Hills στην τιμή των 20 εκατομμυρίων δολαρών το 2014, αν και λόγω των περίτεχνων ανακαινίσεων, η Kris Jenner έγραψε στο Twitter το 2018 ότι τώρα αξίζει 60 εκατομμύρια δολάρια. Η Kardashian εξακολουθεί να διαμένει εκεί με τα παιδιά τους North, 9 ετών, Saint, 6½ ετών, Chicago, 4½ ετών και Psalm, 3 ετών.

Η Kardashian και ο West συνεργάστηκαν με τον αρχιτέκτονα Axel Vervoordt για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό ολόλευκο εσωτερικό στο σπίτι, το οποίο έχει ένα  λιτό στυλ που συχνά συγκρίνεται με μοναστήρι ή μουσείο. Το ακίνητο χρειάστηκε τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί πριν η οικογένεια μετακομίσει το 2017.

Ο West δικαιολόγησε την αγορά του ακινήτου αξίας 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων απέναντι από το συγκεκριμένο σπίτι, λέγοντας ότι το έκανε για να είναι περισσότερο κοντά στα παιδιά τους. «Η παρηγοριά μου προέρχεται από το να βλέπω τα παιδιά μου και να έχω ένα σταθερό πρόγραμμα. Γι' αυτό πήρα και το σπίτι», εξήγησε ο West κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον Jason Lee για το Hollywood Unlocked. «Θεωρήθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το να πάρω ένα σπίτι δίπλα στα παιδιά μου».

Εκτός από το προαναφερθέν ακίνητο, ο West αγόρασε ένα παραλιακό ακίνητο στο Μαλιμπού για σχεδόν 60 εκατομμύρια δολάρια το 2021, όπως επιβεβαίωσε πηγή στο PEOPLE. Ο West αγόρασε επίσης ένα ράντσο 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Greybull του Wyoming το 2020, καθώς και ένα ράντσο 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Cody του Wyoming.

Όσο για την Kardashian, προσπαθεί να πουλήσει άλλα δύο ακίνητα στην Καλιφόρνια. Αυτόν τον μήνα, η ριάλιτι σταρ έβαλε εκ νέου στη λίστα το διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων και τεσσάρων μπάνιων στο Calabasas, το οποίο χρησιμοποιούσε κάποτε ως γραφείο για τη SKIMS, για 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης, καταχώρησε ένα σπίτι κοντά στην κύρια ιδιοκτησία της για 5,3 εκατομμύρια δολάρια.

Κιμ Καρντάσιαναγοράειδήσεις τώραΚάνιε ΓουέστΜαλιμπού