Lifestyle|19.02.2019 17:41

Θανάσης Πατριαρχέας: Παραδέχτηκε τη σχέση του με την Μαρία Παπαφωτίου (vid)

Newsroom

Ο ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας, πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς  Όνομα», βρέθηκε καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά. Μίλησε για την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, αλλά και πως προέκυψε να γίνει ηθοποιός. Αποκάλυψε ότι τον προέτρεψε ο Νίκος Ψαρράς να ασχοληθεί με την ηθοποιία. Δήλωσε επίσης ότι όταν είπε στον πατέρα του ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, εκείνος έπαθε ένα... μίνι εγκεφαλικό, μιας και τον προόριζε να ακολουθήσει την δουλειά που έκανε κι εκείνος, δηλαδή με τα τουριστικά. 

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, η παρουσιάστρια θέλησε να τον ρωτήσει για την προσωπική του ζωή: «Ε, τώρα δεν ξέρω πώς να το πω αυτό, δεν ξέρω και αν ισχύει. Ισχύει ότι έχεις μια πιο στενή σχέση με μια κοπέλα που είναι στη σειρά». Ο νεαρός ηθοποιός την έβγαλε από τη δύσκολη θέση μιλώντας για τη σχέση του με τη Μαρία Παπαφωτίου, την ηθοποιό που έκανε την πρώτη του κοπέλα στο σίριαλ, πριν παντρευτεί τη Νάντια. 

«Είμαστε μαζί, ευτυχισμένοι. Ήταν η πρώτη μου κοπέλα στο σίριαλ και έμελλε να γίνει η μέχρι τώρα κοπέλα μου. Γνωριστήκαμε στη σειρά. Πρώτη φορά τη γνώρισα μεσημέρι, Αύγουστο, της έφτιαχναν τα μαλλιά της και είχαμε την πρώτη μας σκηνή στο σκάφος και κατευθείαν είχαμε και φιλί μαζί. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό» παραδέχτηκε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Γυναίκα χωρίς όνομαΘανάσης Πατριαρχέας