Lifestyle|30.09.2022 15:37

Κωνσταντίνος Καζάκος: Τι εξομολογήθηκε για τον θάνατο του πατέρα του, Κώστα Καζάκου - «Είναι δύσκολο»

Newsroom

Ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Καζάκος, έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές εβδομάδες, σε ηλικία 87 ετών, με την είδηση του θανάτου του να σκορπά θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 30/9 στην Μπέττυ Μαγγίρα και την εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» για την απώλεια του πατέρα του.

«Ο,τιδήποτε μπορεί να σου απασχολήσει το μυαλό σε μία άλλη κατεύθυνση βοηθάει. Είναι μέσα στη ζωή αυτά τα πράγματα. Είχε ακόμα μπροστά του αρκετά χρόνια. Μακάρι να φτάσουμε κι εμείς εκεί όπου έφτασε… 87! Μακάρι. Στενοχωριέμαι γιατί είχε ακόμα…» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για το πως νιώθει πλέον που δε θα έχει κανέναν από τους γονείς του ανέφερε: «Πέρασε από το μυαλό μου ότι τώρα κάπου να απευθυνθώ. Έτσι είναι η ζωή. Όταν δεν διαταράσσεται η φυσική σειρά είναι όλα καλά. Πονάει το πράγμα, είναι δύσκολο, αλλά όταν διαταραχθεί η φυσική σειρά δεν παίζεται. Το παιδί θα πρέπει κάποια στιγμή να θάψει τον πατέρα του, αυτή είναι η φυσική σειρά», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος για τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηθοποιόςΚώστας Καζάκοςειδήσεις τώραΚωνσταντίνος Καζάκος