Lifestyle|04.10.2022 01:31

Keke Palmer: Εγκαινιάζει το δικό της ψηφιακό δίκτυο, το KeyTV

Newsroom

Η Κίκι Πάλμερ προσθέτει έναν νέο ρόλο στη μακρά λίστα των τίτλων της, δημιουργός τηλεοπτικού δικτύου. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια, σκηνοθέτης και τηλεοπτική παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι εγκαινιάζει το δικό της ψηφιακό δίκτυο, KeyTV, με στόχο να αναδείξει «μια νέα γενιά δημιουργών».

Σε βίντεο που κοινοποίησε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 29χρονη ηθοποιός, συστήνει τον εαυτό της και παρουσιάζει στον κόσμο το KeyTV.

«Γεια σας είμαι η Λορέν Πάλμερ και αυτή είναι η Κίκι Πάλμερ, το brand που δημιούργησα πριν από 20 χρόνια στο Ιλινόις με τη μητέρα μου» αναφέρει. Η Πάλμερ προβάλλει σκηνές από την καριέρα της και εκφράζει τον ενθουσιασμό της για τη δημιουργία του KeyTV.

 

Μεταξύ των πολλών επιτευγμάτων της Κίκι Πάλμερ, είναι ότι ήταν η πρώτη μαύρη ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε δική της σειρά στο Nickelodeon, την «True Jackson, VP» από το 2008 έως το 2011. Ήταν επίσης η πρώτη μαύρη ηθοποιός που εμφανίστηκε στο μιούζικαλ «Σταχτοπούτα» στο Μπρόντγουεϊ τον Σεπτέμβριο του 2014.

Η εταιρεία της Κίκι Πάλμερ υπό την οποία θα λειτουργεί το KeyTv έχει ήδη παρουσία στο Facebook, το Instagram, το Twitter, το TikTok και το YouTube.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

παρουσιάστριαηθοποιόςτραγουδίστριαειδήσεις τώρα