Lifestyle|04.10.2022 10:12

Μαριάννα Τουμασάτου: Ποιους ρόλους έχει απορρίψει και γιατί λέει «όχι» στην πολιτική

Newsroom

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τη Δευτέρα στο «The 2Night Show» τη Μαριάννα Τουμασάτου. Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο της υποκριτικής, μοιράζεται στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της πορεία.

Ποια είναι η άποψή της για τα πλούτη και πόσο ταυτίζεται με τον ρόλο της «ζάμπλουτης», στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος»; «Μου είχε λείψει πολύ η κωμωδία, ήθελα πάρα πολύ να κάνω. Τα κείμενα είναι εκπληκτικά και τα παιδιά έχουν κάνει τρομερή δουλειά», είπε για τη συμμετοχή της στη σειρά.

Όσον αφορά τους ρόλους που έχει απορρίψει στην καριέρα της, η Μαριάννα Τουμασάτου δήλωσε: «Έχω απορρίψει ρόλους της «κακιάς». Και ο ρόλος μου στη σειρά, «Γυναίκα χωρίς όνομα», ήταν κακός, αλλά τον αγάπησα. Θέλω οι ρόλοι ακόμα και στην κακία της να έχουν αξιοπρέπεια. Εγώ τους αγαπάω πολύ τους ρόλους μου, θέλω να υπάρχει κάποιο αντίκρισμα, ας είναι και λάθος αρκεί να υπάρχει».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή μια φωτογραφία της ηθοποιού από στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την ρώτησε αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική, με την ίδια να απαντά κατηγορηματικά: «Όχι αγάπη μου».

Η Μαριάννα Τουμασάτου δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που ο σύζυγός της δεν δίνει συνεντεύξεις, με τον παρουσιαστή να της κάνει μια πρόταση on air.«Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που συνεχίζει να μην λέει κουβέντα. Να τα κλείσουμε εμείς εδώ δηλαδή τα μαγαζιά», είπε ο παρουσιαστής με την ηθοποιό να απαντά: «Νομίζω ότι ό, τι έχει να πει τα λέει στις όχι τηλεοπτικές του συνέντευξης, τις γραπτές. Οπότε λέει κάποια πράγματα. Ο καθένας παίρνει μια απόφαση στο πώς θα το διαχειριστεί κι εκείνος έχει πάρει αυτή την απόφαση και νομίζω με αυτό περνάει πάρα πολύ καλά», είπε.

Τέλος, μίλησε με ενθουσιασμό για τη θεατρική παράσταση «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι», που θα πρωταγωνιστεί, και η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Μαντά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαριάννα ΤουμασάτουΓρηγόρης ΑρναούτογλουThe 2night show