Lifestyle|20.02.2019 09:33

Τα ζώδια της Τετάρτης (20/2)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να οργανώσεις και να τακτοποιήσεις δουλειές της καθηµερινότητας προκειµένου να φτιάξεις ένα πιο χαλαρό πρόγραµµα για την ηµέρα σου. Η αντίθεση που σχηµατίζει µε τον Ποσειδώνα και τον Ερµή από τους Ιχθύς µπορεί να δηµιουργήσει ασάφειες ακόµα και σε πρακτικά ζητήµατα.

Ταύρος

Σήµερα θα νιώσεις πολύ καλύτερα αν επενδύσεις τον χρόνο σου σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στις χαρές της ζωής. Η αντίθεση µε τον Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να φτάσουν στα αυτιά σου πράγµατα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα.

Δίδυµοι

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και µπορεί να µη σου δώσει άπλετο ελεύθερο χρόνο, όµως σίγουρα θα σου δώσει όρεξη να οργανώσεις τα πάντα µέσα στο σπίτι. Η αντίθεση που σχηµατίζει µε τον Ποσειδώνα και τον Ερµή από τους Ιχθύς µπορεί να φέρει ένα επαγγελµατικό ζήτηµα στο προσκήνιο το οποίο θα σε µπερδέψει.

Καρκίνος

Σήµερα είναι µία καλή ηµέρα για να έρθεις σε επαφή µε αγαπηµένους σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο θα είναι πολύ βοηθητική για την επικοινωνία σου. Η αντίθεση µε τον Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως µέσα από συζητήσεις µε ανθρώπους του στενού και του ευρύτερού σου περιβάλλοντος, θα ακούσεις πολλά.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου µε τέτοιο τρόπο ώστε να µην ξεµείνεις. Βέβαια η αντίθεση µε τον Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δυσκολέψει λίγο το έργο σου και ενδέχεται να παρασυρθείς. Προσπάθησε να το ελέγξεις.

Παρθένος

Σήµερα αυτό που θέλεις είναι να κάνεις τους ανθρώπους γύρω σου να ασχοληθούν µαζί σου, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου θέλει την προσοχή των άλλων. Η αντίθεση µε τον Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως θα ακούσεις πολλά λόγια από τους γύρω σου, όµως δεν θα ανταποκρίνονται όλα στην πραγµατικότητα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και δηµιουργεί συνθήκες χαλάρωσης είτε το θέλεις είτε όχι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις χρόνο για αυτό. Η αντίθεση µε τον Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως µπορεί να προκύψει µία αναστάτωση στο εργασιακό σου περιβάλλον λόγω λάθους συνεννόησης.

Σκορπιός

Σήµερα είναι µία καλή ηµέρα για να βρεθείς µε τους φίλους σου καθώς η Σελήνη στην Παρθένο δείχνει πως θα περνάς πιο όµορφα τις ώρες που είσαι µε παρέα. Η αντίθεση µε τον Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα είναι υπεύθυνη για αυτές και εσύ αυτό που µπορείς να κάνεις είναι να µην πιστεύεις οτιδήποτε ακούσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δηµιουργεί εµµονές µε κάποιο επαγγελµατικό σου ζήτηµα. Αυτές οι εµµονές µπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις. Η αντίθεση µε τον Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως οι λάθος αποφάσεις θα είναι εύκολες σήµερα, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή.

Αιγόκερως

Σήµερα είναι µία καλή ηµέρα για εσένα και η Σελήνη στην Παρθένο θα σε προτρέψει να µην τη φορτώσεις µε υποχρεώσεις. Η αντίθεση µε τον Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να µπερδευτείς µε κάτι που θα σου πουν και να βγάλεις λάθος συµπεράσµατα για κάποιο πρόσωπο.

Υδροχόος

Σήµερα είναι πιθανόν να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη στην Παρθένο δεν θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τα συναισθήµατά σου. Η αντίθεση που σχηµατίζει µε τον Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να κάνεις µία λάθος κίνηση που αφορά ένα οικονοµικό ζήτηµα.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι πολύ βοηθητική για εσένα καθώς θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις τους ανθρώπους γύρω σου αλλά και ζητήµατα που τους απασχολούν. Η αντίθεση µε τον Ερµή και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δείχνει πως θα υπάρξουν άνθρωποι που η συµπεριφορά τους θα σε µπερδέψει.

ωροσκόπιοαστρολογικές προβλέψειςζώδια