Lifestyle|05.10.2022 09:16

Tom Brady - Gisele Bundchen: Φήμες για οριστικό τέλος στο γάμο τους - Προσέλαβαν δικηγόρους για το διαζύγιο

Newsroom

Ο Τομ Μπρέιντι (Tom Brady) και η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) προσέλαβαν δικηγόρους για να ξεκινήσουν τη διαδικασία διαζυγίου εν μέσω συζυγικών προβλημάτων. O Tom Brady και η Gisele Bundchen φαίνεται να οδεύουν προς την τελική ευθεία: και οι δύο έχουν προσλάβει δικηγόρους, όπως αναφέρουν αποκλειστικά πολλές πηγές στο Page Six.

Όπως αποκαλύφθηκε, το ζευγάρι ζει χωριστά τους τελευταίους δύο μήνες μετά από έναν επεισοδιακό καβγά - και τώρα φαίνεται ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να μοιράσουν την περιουσία τους, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. «Ποτέ δεν πίστευα πραγματικά ότι αυτός ο καυγάς θα ήταν το τέλος τους, αλλά φαίνεται ότι είναι έτσι», λέει μια πηγή που γνωρίζει το θέμα στο Page Six.

«Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει επιστροφή τώρα. Και οι δύο έχουν δικηγόρους και εξετάζουν τι θα συνεπάγεται ένας χωρισμός, ποιος παίρνει τι και ποια θα είναι τα οικονομικά δεδομένα». Οι εκπρόσωποι του Brady και της Bundchen δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό.

Οι γνώστες που βρίσκονται κοντά στον επτά φορές πρωταθλητή του Super Bowl, 45 ετών, και το σούπερ μόντελ, 42 ετών, λένε ότι και οι δύο συμμετέχουν ενεργά στη ζωή των παιδιών τους και θα μοιράζονταν την κοινή επιμέλεια σε τυχόν χωρισμό. Έχουν έναν γιο τον Benjamin, 12 ετών, και μια κόρη Vivian, 9 ετών, ενώ ο Brady είναι επίσης πατέρας του γιου του Jack, 15 ετών, με την πρώην σύζυγό του Bridget Moynahan.

Το ζευγάρι πιθανότατα θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου στη Φλόριντα, καθώς εκεί είναι η κύρια έδρα τους, λένε νομικοί. Μια άλλη πηγή που γνωρίζει το ζευγάρι επιβεβαιώνει ότι εξετάζουν το μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων, τα οποία περιλαμβάνουν ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων αξίας 26 εκατομμυρίων δολαρίων.

Από το 2021 έως το 2022, η εκτιμώμενη συνολική καθαρή αξία του Brady αυξήθηκε από 180 εκατομμύρια δολάρια σε 250 εκατομμύρια δολάρια. Τον Μάιο, το Forbes ανέφερε ότι είναι πλέον ο ένατος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο, με διαφημιστικές συμφωνίες που περιλαμβάνουν τις Under Armour, Sam Adams, Foot Locker και Tag Heuer.

Όπως ανέφερε για πρώτη φορά το Page Six τον Δεκέμβριο του 2020, η πιο πρόσφατη αγορά ακινήτου τους ήταν ένα σπίτι 17 εκατομμυρίων δολαρίων στο νησί Indian Creek στο Μαϊάμι, με το παρατσούκλι «Billionaires Bunker». Σχεδίαζαν να γκρεμίσουν την έπαυλη των 5.172 τετραγωνικών μέτρων και των πέντε υπνοδωματίων στο οικόπεδο των δύο στρεμμάτων και να χτίσουν μια νέα. Όμως οι εργασίες στο ακίνητο σταμάτησαν πρόσφατα εν μέσω των συζυγικών διαφορών.

Το ζευγάρι διαθέτει επίσης ένα διαμέρισμα στην οδό 70 Vestry St. στην Tribeca, αξίας 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και ένα ακίνητο αξίας 5,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Yellowstone Club του εργολάβου Mike Meldman στη Μοντάνα. Το αγαπημένο ακίνητο της Bundchen πιστεύεται ότι είναι το απομακρυσμένο σπίτι τους στη χερσόνησο Nicoya στην Κόστα Ρίκα, όπου η οικογένεια κάνει συχνά διακοπές.

Ενόψει του τυφώνα Ίαν, το ζευγάρι έφυγε από την Tampa, όπου ο Brady παίζει για τους Buccaneers, και πήγε στο Μαϊάμι, όπου έμεναν χωριστά. Η Bundchen έχει εντοπιστεί εκεί τις τελευταίες ημέρες. Μια πηγή είπε στο Page Six ότι η Bundchen έμεινε στο σπίτι στο Μαϊάμι που εκείνη και ο Brady νοίκιασαν το 2020.

Αν και πηγές κοντά στην Bundchen έχουν τονίσει ότι είναι «σεξιστικό» να λέγεται ότι ο χωρισμός οφείλεται στα θέματα του μοντέλου με τον Brady που υπαναχώρησε από την απόσυρσή του από το NFL, η πηγή που γνωρίζει λέει: «Όπως συμβαίνει με πολλούς γάμους, δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Η Gisele έχει ξεκαθαρίσει ότι ανησυχούσε για τον Tom που έπαιζε ράγκμπι και ότι είχαν κάνει πολλές συζητήσεις γι' αυτό. Αλλά είχαν μια σειρά από ξεσπάσματα τα τελευταία χρόνια και αυτή τη φορά φαίνεται ότι δεν υπάρχει επιστροφή».

«Περνούσαν μια δύσκολη περίοδο»

Ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl και η Βραζιλιάνα σύζυγός του, «περνούσαν μια δύσκολη περίοδο», δήλωσε μια πηγή στο People τον προηγούμενο μήνα: «Υπάρχει μεγάλη ένταση. Ήταν τόσο χαρούμενη όταν ανακοίνωσε την απόσυρσή του και δεν ενθουσιάστηκε καθόλου όταν το ακύρωσε».

Πρόσθεσε ότι ο Μπρέιντι «γνωρίζει ότι αυτή είναι η τελευταία του σεζόν στο NFL αν θέλει να παραμείνει παντρεμένος». Ο Brady και η Bundchen ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ένα μήνα μετά τον αρραβώνα τους σε μια μικρή τελετή στις 26 Φεβρουαρίου 2009, στην Καθολική Εκκλησία της Αγίας Μόνικα στην Καλιφόρνια.

Τομ ΜπρέιντιΖιζέλ Μπούντχενδιαζύγιογάμοςειδήσεις τώρα