Lifestyle|20.02.2019 11:17

Survivor 3: Καβγάς με Βασίλη Βασιλικό στην ελληνική καλύβα (vids)

Newsroom

Έξαλλος εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες του Survivor Ελλάδα-Τουρκία ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Βασίλης Βασιλικός. Αφορμή η κριτική που δέχεται από τους συμπαίκτες του και ειδικότερα από τον Τόνι. Οι σπόντες των συμπαικτών του έκαναν τον Βασίλη Βασιλικό να ξεσπάσει. Όπως δήλωσε η συγκεκριμένη συμπεριφορά δείχνει ασέβεια και δεν θα έκανε ποτέ παρέα με αυτούς τους ανθρώπους (εννοεί τους Έλληνες παίκτες) εκτός παιχνιδιού.

Χαμός επικράτησε στην ελληνική καλύβα με σχεδόν όλη την ομάδα να είναι εναντίον του Βασίλη Βασιλικού. Η πείνα έχει επηρεάσει τους παίκτες αρνητικά. Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και λίγο έλειψε κάποιοι παίκτες να πιαστούν στα χέρια. Στο τέλος, ο Βασιλικός έφυγε από την καλύβα, λέγοντας: «Τώρα κατάλαβα τι μουν@@@@α είστε όλοι πραγματικά».

Στο μεταξύ, το «ταξίδι» στο Survivor 2019 για την Ιουλιέτα Κίτρινου έφτασε στο τέλος του, καθώς πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε. «Νιώθω περίεργα. Από τη μία είμαι πολύ χαρούμενη που θα γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου. Έχω σε λίγες μέρες τα γενέθλιά μου και θέλω να είμαι στην Ελλάδα με τους δικούς μου. Είναι περίεργο γιατί πραγματικά έχω δεθεί με τα παιδιά», δήλωσε. Και πρόσθεσε: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή που το έζησα αυτό, έστω και για λίγο. Να ευχηθώ στην ομάδα μου νίκες μόνο και αγάπη μεταξύ των παικτών».

T

Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου:

T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Survivor 2019Survivor