Lifestyle|20.02.2019 11:58

Βάσω Λασκαράκη: Το δύσκολο διαζύγιο με Τσιμιτσέλη και ο νέος έρωτας (vid)

Newsroom

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη είχε απασχολήσει έντονα τα media τον τελευταίο καιρό, λόγω του διαζυγίου της από τον ηθοποιό, Γιάννη Τσιμιτσέλη - ζευγάρι που το κοινό είχε αγαπήσει και μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega, «Η Πολυκατοικία».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αυτό το διάστημα έχει σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού, ενώ η Βάσω Λασκαράκη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του σεφ, Λευτέρη Σουλτάτου. Το πρώην ζευγάρι έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους και απέφευγε να μιλήσει για το θέμα του χωρισμού.

Η Λασκαράκη βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και για πρώτη φορά αποφάσισε να μιλήσει για το διαζύγιο που τόσο συζητήθηκε. Η ηθοποιός είπε ότι είναι δύσκολο να πάρει κάποιος μια τέτοια απόφαση, ενώ τόνισε πως κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα και ότι αν κάποιος το πει αυτό θα είναι ψέματα, και πρόσθεσε: «Είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια βαθιά προσωπική μάχη με το εαυτό σου, με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί, με το ότι είσαι μάνα, γυναίκα, σε ποια ηλικία βρίσκεσαι. Περνάς από χιλιάδες ερωτήματα στο κεφάλι σου, απορίες, μάχες προσωπικές, ανασφάλειες, πέφτεις, ξανασηκώνεσαι».

Σχετικά με το αν σκέφτηκε να μην χωρίσει λόγω του παιδιού, δήλωσε πως αν δεν χώριζε δεν θα ήταν ευτυχισμένη και πρόσθεσε πως μάλλον κανένα παιδί δεν θα το ήθελε αυτό για τους γονείς του. Η Λασκαράκη είπε ότι δεν έχουμε καμία «παιδεία διαζυγίου», όπως την αποκάλεσε, και ότι κάνουμε τραγικά λάθη όσον αφορά στη διαχείριση των προβλημάτων ενός διαζυγίου. Παραδέχθηκε ότι για να ανακοινώσουν στο παιδί τους το διαζύγιο συμβουλεύτηκαν παιδοψυχολόγο, καθώς το θέμα είναι λεπτό και οι γονείς μπορεί να χρησιμοποιήσουν φράσεις που δεν είναι κατάλληλες και να «τραυματίσουν» το παιδί για όλη του τη ζωή. Η κάθε ηλικία χρειάζεται τον δικό της τρόπο, γι' αυτό και είναι σημαντικό να συμβουλευτεί κανείς ειδικό.

Για τη νέα της σχέση με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, ανέφερε ότι περνάει πάρα πολύ όμορφα. Μίλησε για τη γνωριμία τους, τη συναισθηματική διαδικασία που βρισκόταν μετά από το διαζύγιο, όσον αφορά στο να ερωτευτεί ξανά, ενώ απάντησε αινιγματικά στην ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτης για το αν έχουν αρραβωνιαστεί.

T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Βάσω ΛασκαράκηΜεσάνυχτα