Lifestyle|20.02.2019 14:05

Jordyn Woods: Η κολλητή της Κάιλι, το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Τρίσταν-Καρντάσιαν!

Newsroom

Η 21χρονη κολλητή φίλη της Κάιλι Τζένερ, Zορντίν Γουντς (Jordyn Woods) λέγεται ότι είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Κλόε Καρντάσιαν και του Τρίσταν Τόμσον. Η Κλόε (αδερφή της Κάιλι) είχε δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Τρίσταν με τη γέννηση της κόρης τους, όμως εκείνος φαίνεται ότι δεν κόβει τις... κακές συνήθειες και ο χωρισμός τους πλέον είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος. 

Ο CEO του Hollywood Unlocked, Jason Lee, πόσταρε ένα βίντεο στο Instagram account του site, στο οποίο ισχυριζόταν πως ο Τρίσταν και η Zορντίν ήταν όλο το βράδυ μαζί σε ιδιωτικό πάρτι στο σπίτι του στο Los Angeles. Το «δαιμόνιο» TMZ επιβεβαιώνει ότι ο Τόμσον παραβρέθηκε στο πάρτι, με μάρτυρες να λένε πως ο μπασκετμπολίστας ερωτοτροπούσε με της Γουντς.

T

Σύμφωνα με το People, η Κλόε Καρντάσιαν ανακάλυψε την απιστία του συντρόφου της με το μοντέλο Ζορντίν Γουντς. «Όλη η οικογένεια είναι εξαγριωμένη» δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό. «Δεν είχαν καταλάβει τίποτα» πρόσθεσε. Μια άλλη πηγή, μάλιστα, είπε στο People πως η οικογένεια Καρντάσιαν είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη με την Γουντς. «Είναι πραγματικά πολύ θυμωμένοι και αηδιασμένοι όλοι τους στην οικογένεια» μαζί της, είπε η πηγή.

T

Η μόλις 21 ετών Zορντίν Γουντς (Jordyn Woods) είναι μέλος της ομάδας Good American, του εμπορικού σήματος της Κλόε Καρντάσιαν και έχει στο παρελθόν ποζάρει ως μοντέλο για την εταιρεία ρούχων της Κλόε. Από την πλευρά του, ο μπασκετμπολίστας του NBA, λίγο μετά την ανάρτηση της είδησης για την απιστία του, έγραψε στο Twitter του τη φράση Fake News (ψευδείς ειδήσεις). Αλλά λίγο αργότερα, το tweet διαγράφηκε.

T

T
T

 

T

 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Κλόε ΚαρντάσιανΚάιλι ΤζένερZορντίν Γουντς